Keystone logo

Filtre

 • PhD
 • Naturvitenskap
 • Matematikk
 • Anvendt matematikk
Studieretninger
 • Naturvitenskap (16)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

16 PhD Programmer i Anvendt matematikk 2024

  PhD Programmer i Anvendt matematikk

  En PhD-grad er også kjent som en doktorgrad i filosofi. Det er den høyeste akademiske graden tildelt og identifiserer kandidaten som ekspert i hans eller hennes fagområde. Etter å ha fullført et masterstudium, bruker studentene vanligvis to til tre år å fullføre et PhD-program.

  Hva er en PhD i Applied Mathematics? Dette avanserte utdanningsprogrammet fokuserer på å lære lærde å løse komplekse matteproblemer. Kurs er vanligvis tung på avansert matematikk, økonomi og statistikk og kan inkludere en blanding av obligatoriske og valgfrie kurs. Lærerpersonalet består vanligvis av professorer som har gjort viktige bidrag til sitt felt og som har en oversikt over publiseringssuksess.

  Nyutdannede med PhD i anvendt matematikk har vist seg å ha en ferdighet i høyere matte, noe som kan føre til karriereutvikling samt andre faglige muligheter. Avhengig av deres fokus, kan de også lære å forstå og utnytte statistikk og lære å bli vellykkede nettverkere, noe som kan hjelpe dem med å lykkes i deres personlige liv.

  De samlede kostnadene til dette programmet vil avhenge av mange faktorer, inkludert økonomisk assistanse, studieland, programlengde og utvalgte kurs. Interesserte personer bør se nærmere på potensielle programmer for å lære mer om bestemte kostnader.

  For de som oppgraderer med doktorgrad i dette feltet, er karrieremuligheter ofte mange. De kan finne muligheter i akademia, myndigheter, privat og offentlig sektor og andre områder. Doktorgradsstudenter innen anvendt vitenskap har funnet arbeid som dataprogrammører, IT-analytikere, dataanalytikere, ledende ingeniører, matematikkprofessorer, regnskapsførere, skattefagfolk, fysikforskere, forskere og forfattere.

  En PhD i anvendt matematikk tilbys over hele verden fra en rekke respekterte universiteter. Foreløpige studenter har ofte et stort utvalg av programmer å velge mellom tilbudsalternativene i et spesialisert fagområde. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.