Keystone logo

2 PhD Programmer i Anvendt lingvistikk 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Menneskerettsstudier
 • Lingvistikk
 • Anvendt lingvistikk
Studieretninger
 • Menneskerettsstudier (2)
 • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

  PhD Programmer i Anvendt lingvistikk

  PhD-programmer, også kjent som doktor i filosofi, gir studentene sjansen til å studere et emne i dybden. De krever stor forpliktelse til forskning og inneholder vanligvis læringselementer. Dette er den høyeste grad nivå oppnåelig.

  Hva er en doktorgrad i anvendt lingvistikk? Et doktorgradsprogram i anvendt lingvistikk lar elevene se på språk på måter de aldri har hatt før. Programmer kan tillate studenter å spesialisere seg i et språkområde eller å fokusere på et bestemt språkaspekt. Noen eksempler inkluderer leseferdighet, grammatikk, språkplanlegging, språktesting, datastøttet språkopplæring og språkvariasjoner. Studentene kan også velge å spesialisere seg på områder som inkluderer pragmatikk, psykolingvistikk, muntlig diskurs, verdens engelsk, vokabular og språkprogram evaluering. Et program innebærer generelt å fullføre et avansert forskningsstudieprosjekt.

  Programmene gir generelt studentene en balansert utdanning i lingvistikken.De kan også få ferdigheter i undervisning, forskning og teknologi som kan hjelpe dem med fremtidige karrieremuligheter.

  Kostnadene ved et program varierer ganske mye på grunn av det faktum at elevene tar varierende tid til å fullføre et program. Studentens skole ville være den beste kilden til kostnadsinformasjon.

  Karrieremulighetene for kandidater med doktorgrad i anvendt lingvistikk er hovedsakelig fokusert på undervisning og forskning. Studentene kan ønske å undervise lingvistikk på høyskolenivå eller jobbe i andre utdanningsområder. Nyutdannede kan bli språklærere eller lære ikke-morsmål. De kan også fokusere på et område med språkanalyse eller arbeid i språkforskning. Noen studenter kan velge å gå utover undervisning og forskning for å jobbe for offentlige etater, ideelle organisasjoner eller selskaper, spesielt de som er involvert i språkteknologi.

  Hvis du vil studere lingvistikk gjennom grundig forskning, kan du kanskje fullføre en doktorgrad i anvendt lingvistikk. Søk etter ditt program under og kontakt direkte opptakskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.