Keystone logo

8 PhD Programmer i Pedagogikk Allmennutdanning 2024

Filtre

Filtre

 • PhD
 • Pedagogikk
 • Allmennutdanning
Studieretninger
 • Pedagogikk (8)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  PhD Programmer i Pedagogikk Allmennutdanning

  En PhD er en terminal grad tilbys av universiteter. Disse avanserte legitimasjonene forbereder studentene til å bli eksperter i deres valgte studieområde. Nyutdannede lærer ofte på høyskolenivå eller blir profesjonelle forskere eller spesialister.

  Hva er PhD i generell utdanning? Denne graden innebærer trening i læringsmetoder og -standarder, selv om kandidatene kan spesialisere seg på et bestemt faglig nivå eller emne. Deltakere kan studere hvordan pedagogiske programmer er strukturert. Kursene spenner fra pedagogisk lederskap til forskningsmetoder og statistikk, noe som kan være nyttig for å vurdere utfallet av pedagogiske initiativer.

  En PhD i generell opplæring fremmer ferdigheter som er anvendelige i mange sammenhenger. Pedagogisk forskning kan tillate deltakerne å bli bedre studenter og lærere. Nyutdannede kan få større forståelse for læringsmetoder som kan være til nytte for deres liv. Dette programmet gir også elevene mulighet til å avgrense sine kommunikasjonsevner.

  Prisen på en doktorgrad varierer avhengig av plasseringen og lengden på programmet og mengden av midler tilgjengelig. Studentene bør undersøke om de programmene de søker på, gir noen kompensasjon gjennom undervisning eller forskning og søke ekstra stipend og stipend.

  Nyutdannede med PhD i generell utdanning har stor fleksibilitet når det gjelder å finne arbeid. En PhD er pålagt å undervise som professor ved de fleste høyskoler og universiteter. Avhengig av studentens forskningsområde kan deres ferdigheter være etterspurt som konsulenter for skolesystemer eller andre utdanningsorganisasjoner eller institusjoner. Gradsholdere kan finne stillinger som pensum eller utdanningskonsulenter eller spesialister på alle nivåer fra tidlig barndom helt til post-graduate studie.

  Mange skoler rundt om i verden og elektroniske programmer tilbyr en PHD i generell utdanning. På grunn av lengden og intensiteten til dette programmet, er det tilrådelig å sammenligne alternativer og faktor i ressurser og kostnader før du godtar tilbud. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.