Keystone logo

11 PhD Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Åndelighet 2024

Filtre

Filtre

  • PhD
  • Menneskerettsstudier
  • Teologi
  • Åndelighet
Studieretninger
  • Menneskerettsstudier (11)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PhD Programmer i Menneskerettsstudier Teologi Åndelighet

En doktorgrad, eller doktor i filosofi, er en av de høyeste grader som er tilgjengelige. Fokuset på selvstendig forskning er ment å bidra med ny kunnskap som er rettet mot å løse virkelige problemer. De fleste programmer tar fire år å fullføre. En avhandling, avhandling eller prosjekt er et krav for ferdigstillelse.

Hva er en PhD i åndelighet? Den utforsker noen av de store spørsmålene og det hellige sentrale for mange av disse spørsmålene. Coursework ser på ikke bare åndelig praksis, men rollen de spiller i folks liv. Det er mange forskjellige typer spesialiteter man kan forfølge innen åndelighet. Studentene kan velge en vekt i pastoral rådgivning, kristendom, psykologi eller kvinners studier. Enkeltpersoner kan studere hvilken rolle åndelighet har på folks helse blant andre emner.

Nyutdannede med doktorgrad i åndelighet har vanligvis avanserte ferdigheter i ledelse og organisering, samt skriftlig og muntlig kommunikasjon. Disse egenskapene kan være til nytte for en person når hun forfølger karriere eller i ulike aspekter av sitt personlige liv.

Kostnadene ved å tjene en PhD i åndelighet kan variere i henhold til institusjon og program. Finansiering kan være tilgjengelig for studenter. Fremtidsstudenter bør finne et program som passer deres behov og ta kontakt med opptakskontoret for nedbryting av studiepriser og gebyrer.

Det er mange jobbmuligheter for kandidater med doktorgrad i åndelighet. Studentene kan forfølge en karriere som en åndelig psykolog, åndelig rådgiver, teolog eller åndelig healer. De kan være forberedt på avansert forskning, skriving eller undervisning i en universitetsinnstilling. Nyutdannede kan også være kvalifisert for stillinger som en administrerende direktør ved en religiøs skole, en sosialarbeider, en bibeloversetter, en innsamlingssjef eller en forfatter eller reporter.

Det kan være muligheter for å studere for en PhD i Spirituality online, selv om mange programmer kan ha et on-campus-aspekt. Søk etter ditt program under og kontakt direkte adgangskontoret til den valgte skolen ved å fylle i hovedskjemaet.