16 Matvitenskap degrees found
- Helsefag
- Ernæringsfag
- Matvitenskap
- Europa11
- Asia3
- Afrika2
16 Matvitenskap degrees found
Utvalgte
School of Agriculture - University of Lisbon
Doktorgradsprogram i landbruksinnovasjon i tropiske næringskjeder
- Lisbon, Portugal
PhD
Fulltid
4 uker
På universitetsområdet
Engelsk
En roman og nyskapende Ph.D. program for studenter fra tempererte land med ferdigheter innen landbruk og landbruksmatkjeder som søker etter kontekstualisering av tropiske regioner og for studenter fra tropiske land som søker å konfrontere sin kontekstualiserte kompetanse med eksponering for ny teknisk og vitenskapelig kunnskap, gjennom en internasjonal treningserfaring.
Utvalgte
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
PhD
Fulltid, Deltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Utvalgte
Universidade Santiago de Compostela
Doktorgrad innovasjon i mattrygghet og teknologier
- Santiago de Compostela, Spania
PhD
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Spansk, Galisisk
Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til matsikkerhet krever en omfattende tilnærming som vurderer risikoen forbundet med mat fra gård til bord, og som vurderer alle mulige perspektiver. I tillegg tar det på en veldig spesiell måte hensyn til den økende betydningen av ernæringsmessige risikoer, gitt den bekymringsfulle forekomsten av fedme i dag og hovedsakelig hos barn og ungdom.
Utvalgte
Free University of Bozen-Bolzano
Internasjonal PhD i matteknikk og bioteknologi
- Bolzano, Italia
PhD
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Internasjonal doktorgrad i matteknikk og bioteknologi \n \n Formålet med dette internasjonale doktorgradsprogrammet er å trene en ny generasjon av globalt anerkjente forskere til å anvende tilnærminger innen ingeniør- og bioteknologi til matforedling ved å gi dem muligheten til å overføre og utveksle kunnskap med nasjonale og internasjonale forskningssentre og industrier.
Utvalgte
University of Veterinary Sciences
Ph.D. i mathygiene og prosessteknologi
- Brno, Tsjekkia
PhD
Fulltid, Deltid
4 år
På universitetsområdet
Engelsk
Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokusert studieprogram, som tilsvarer dagens vitenskapelige tilstand og nivå og behovene til praksis i Europa. Nyutdannede fra doktorgradsstudiet Food Hygiene and Processing Technology fikk grundig teoretisk kunnskap og praktiske ferdigheter ervervet under uavhengig kreativ aktivitet og tilegnelse av ny vitenskapelig kunnskap innen studieretningen. Nyutdannede kan aktivt dele sin kunnskap innen studieretningen på internasjonalt nivå og offentlig. Basert på denne kvalifiseringen er kandidater hovedsakelig ansatt ved forskningsinstitusjoner og universiteter.
Utvalgte
Selinus University of Sciences and Literature
Doctor of Philosophy (Ph.D) i matvitenskap
- Ragusa, Italia
PhD
24 måneder
Fjernundervisning
Engelsk
Forskning på dette området av matvitenskap skal gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. Oppnåelse av dette målet krever en grundig studie av spørsmålene om prosessering, emballasje, distribusjon og evaluering av mat.
Utvalgte
Terra Nova University
Doktor i filosofi (PhD) ved forskning i matvitenskap
- Ragusa, Italia
PhD
Fulltid, Deltid
1 semester
Fjernundervisning
Engelsk, Italiensk, Spansk
Forskning på dette området av matvitenskap bør gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. For å nå dette målet kreves det en grundig studie av spørsmålene om prosessering, pakking, distribusjon og evaluering av mat. Det involverer mange disipliner og bruker prinsippene biologi, mikrobiologi, kjemi, biokjemi, biokjemi, ernæring, fysikk og ingeniørfag for å løse praktiske problemer knyttet til næringsmiddelindustrien. Matforskere var blant de første som jobbet med bioteknologi. Matforskere jobber med mat fra det øyeblikket den forlater gården til lagring av sluttproduktet, inkludert all prosessering, tilberedning og distribusjon. I tillegg bestemmer de faktorene som påvirker matens sikkerhet, ernæringsmessige verdi og aksept.
Utvalgte
Kasetsart University
PhD i matvitenskap
- Chatuchak, Thailand
PhD
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Være en leder som er i stand til å effektivt håndtere et problem og egnet utføre med profesjonell etikk. Ivrig etter å lære med livslang måte å utvikle seg selv og organisasjonen kontinuerlig og kunne jobbe med andre med ulike kulturer. Kunne designe og lede forskning innen matvitenskap og teknologi på en kreativ systematisk og bærekraftig måte.
Utvalgte
University of Parma
Ph.D. i matvitenskap
- Parma, Italia
PhD
Fulltid
3 år
Blandet
Italiensk, Engelsk
Ph.D. i matvitenskap
Utvalgte
University of Milan
Fast-track counseling
PhD in Food Systems
- Milan, Italia
PhD
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Engelsk
Fast-track counseling
Utvalgte
Universidade de Aveiro
Doctorate in Food Science and Technology and Nutrition
- Aveiro, Portugal
PhD
4 år
På universitetsområdet
Portugisisk, Engelsk
Utvalgte
Auream Phoenix University for Women
Doktor i filosofi (PhD) ved forskning i matvitenskap
- Online
PhD
Fulltid, Deltid
1 semester
Fjernundervisning
Engelsk, Italiensk
PhD ved forskning via fjernundervisning tildeles etter å ha fullført en teoretisk forskningsspesialisering. Denne forskningen presenteres i form av en doktorgradsavhandling. PhD (Doctor of Philosophy) er den eneste doktorgraden som kan oppnås gjennom fjernundervisning. Hovedkravet for en doktorgrad på nett gjennom fjernundervisning er å presentere og diskutere en avhandling på minst 100 sider for gjennomgang og evaluering av en akademisk komité ved Selinus Universitet. Forskning på dette området av matvitenskap bør gi data om hvordan man kan gi verdens befolkning trygg, næringsrik, appetittvekkende og rimelig mat. For å nå dette målet kreves det en grundig studie av spørsmålene om prosessering, pakking, distribusjon og evaluering av mat. Det involverer mange disipliner og bruker prinsippene biologi, mikrobiologi, kjemi, biokjemi, biokjemi, ernæring, fysikk og ingeniørfag for å løse praktiske problemer knyttet til næringsmiddelindustrien. Matforskere var blant de første som jobbet med bioteknologi. Matforskere jobber med mat fra det øyeblikket den forlater gården til lagring av sluttproduktet, inkludert all prosessering, tilberedning og distribusjon. I tillegg bestemmer de faktorene som påvirker matens sikkerhet, ernæringsmessige verdi og aksept.
Utvalgte
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
PhD (Consumer Science) (Food Management)
- Pretoria, Sør-Afrika
PhD
Fulltid
2 år
På universitetsområdet
Engelsk
Dalian Polytechnic University
PhD in Food Science & Engineering
- Dalian, Kina
PhD
Fulltid
3 år
På universitetsområdet
Kinesisk
Shakarim University
Matteknologi, PhD
- Semey, Kasakhstan
PhD
Fulltid
På universitetsområdet
Russisk
Utdanningsprogram Teknologi for matvarer er rettet mot å trene høyt kvalifisert, konkurransedyktig personell, forbedre kvaliteten på kunnskapen, danne et flernivåssystem for forskningsaktiviteter som følger de presserende behovene til moderne utdanning og vitenskap.
Svar på noen spørsmål, og vi vil matche deg med programmer!
Populær gradstype
Populært studieformat
PHD Programmer i Helsefag Ernæringsfag Matvitenskap
Hva er matvitenskap?
Matvitenskap studerer mat og hvordan den forholder seg til miljø, samfunn og økonomi. Det inkluderer studiet av matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Matvitenskap omfatter også studiet av matbåren sykdom og forurensning.
Hva kan jeg gjøre med en grad i matvitenskap?
En grad i matvitenskap kan føre til en karriere i næringsmiddelindustrien, og jobber innen områder som matproduksjon, prosessering, sikkerhet og ernæring. Nyutdannede i matvitenskap kan også jobbe innen matbåren sykdom og forurensningsforskning. Det er muligheter for de med bakgrunn fra matvitenskap å jobbe i offentlige etater eller private virksomheter som er involvert i reguleringen av næringsmiddelindustrien. Matvitenskapsutdannede kan forfølge karrierer i akademia, undervise og drive forskning ved universiteter og høyskoler.
Hvorfor studere matvitenskap?
Matvitenskap er viktig av flere grunner. Det hjelper oss å forstå hvordan mat påvirker helsen vår og miljøet, noe som kan bidra til å forbedre matproduksjon og prosesseringsmetoder, og sikre at maten vi spiser er trygg og næringsrik. Ved å studere matvitenskap kan vi også lære mer om hvordan vi kan forebygge og kontrollere matbåren sykdom. Til slutt hjelper matvitenskap oss å forstå de komplekse økonomiske og sosiale faktorene som påvirker matproduksjon og forbruk.
Matvitenskapelige grader
Matvitenskapelige grader tilbys på lavere og høyere nivå. Undergraduate programmer varer vanligvis i fire år og dekker emner som matkjemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate-programmer varer vanligvis i to år og inkluderer kurs i avanserte matvitenskapelige emner som omfatter matfysikk og ingeniørfag.