Keystone logo

3 PHD Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Latin-Amerika-studier 2024

Filtre

Filtre

  • Samfunnsvitenskap
  • Områdestudier
  • Latin-Amerika-studier
Studieretninger
  • Samfunnsvitenskap (3)
  • Tilbake til hovedkategori
Steder
Finn flere lokasjoner
Gradstype
Varighet
Studietempo
Språk
Språk
Studieformat

PHD Programmer i Samfunnsvitenskap Områdestudier Latin-Amerika-studier

Hva er latinamerikanske studier?
Latin American Studies dekker historiene, samfunnene, kulturene og politikken i Latin-Amerika.

Hva kan jeg gjøre med en grad i latinamerikanske studier?
Studenter med en grad i latinamerikanske studier kan jobbe i utdanning, myndigheter, næringsliv eller forskningsorganisasjoner, så vel som ideelle organisasjoner eller frivillige organisasjoner.
Hvorfor studere Larin amerikanske studier? Latin-Amerika er en region med en rik og kompleks historie, ved å forstå historiene til de forskjellige landene i Latin-Amerika kan vi bedre forstå nåtiden. I tillegg er Latin-Amerika en region som øker i betydning både politisk og økonomisk, noe som gjør det viktig å forstå kulturene og samfunnene i området for å kunne engasjere seg bedre med dem. Å studere latinamerikanske studier kan hjelpe oss til å utvikle empati og forståelse for menneskene som bor i denne regionen, viktig for personlig vekst og nøkkelen for å utvikle konstruktive forhold mellom Latin-Amerika og resten av verden.

grader i latinamerikanske studier
Du kan studere en bachelor- og mastergrad samt en doktorgrad i latinamerikanske studier. Noen programmer fokuserer på et bestemt land eller region, mens andre tilbyr en mer generell oversikt over Latin-Amerika. Programmer inkluderer vanligvis kurs i historie, politikk, sosiologi, antropologi og litteratur. Mange programmer inkluderer også språkkurs, som lar studentene bli dyktigere i spansk eller portugisisk.