Kroatia

Antall institusjoner: 20
  • Osijek

  Faculty of Economics in Osijek marks the fifty-second anniversary of successful work and the eight year of implementation of completely new educational programmes adapted in accordance with the Bologna Agreement. This Faculty has played an important role in training scientists and experts in this part of Croatia.

  • Rijeka

  The tradition of Higher Education in Rijeka dates back as far as 1627, whereas the first milestone of the systematic education of engineering personnel in this area is laid by the displacement of the Navy Academy from Trieste to Rijeka in 1854.

  • Rijeka

  Fakultet for økonomi og næringsliv i Rijeka ble grunnlagt i midten av 1961. Med de første forelesningene som startet 1. november 1961, har fakultetet utdannet økonomiske eksperter spesielt for å styrke den økonomiske utviklingen i den kroatiske kyst- og Istrien-regionen. I 2001 flyttet fakultetet til den nye adressen til I. Filipovi?a 4, Rijeka.

  • Split

  Fakultet for økonomi, næringsliv og turisme, Split er stolte av å presentere den andre internasjonale sommerskole-temaet "Regional Development and Policy - A New Conceptualization and Reality Check" som finner sted 10. – 14. juni 2019 i vakre Split, Kroatia.

  • Split
  • Zagreb

  Å velge et universitet å gå på er en av de viktigste beslutningene vi tar, og skolen er derfor ansvarlig for å sørge for at alle studentene får den nødvendige kunnskapen, bygger ferdigheter og forbereder seg på den beste måten for forretningsmarkedet den 21. århundre. Misjonen til University College Aspira er å skape en transformerende pedagogisk opplevelse gjennom anvendelse av den beste globale praksis og samarbeid med bransjeledere.

  • Zagreb

  Universitetet i Zagreb (1669) er det eldste og største universitetet i Sørøst-Europa. Universitetet i Zagreb, som et omfattende, sentralt europeisk universitet, tilbyr utdanning og forskning og på alle vitenskapelige felt (kunst, biomedisin, bioteknologi, ingeniørfag, humaniora, naturvitenskap og samfunnsvitenskap) og et bredt spekter av emner på alle studienivåer fra undergraduate til postgraduate. Med 29 fakulteter, 3 kunstakademier og Universitetssenter for kroatiske studier er det flaggskipsutdanningsinstitusjonen i landet, et sted hvor mer enn 7900 lærere og 72480 studenter utvikler kunnskaper og skaffer seg ferdigheter.

  • Rijeka

  Matematisk institutt i Rijeka ble grunnlagt i 1960 som en avdeling ved fakultetet for utdanningsvitenskap (siden 1998 Det filosofiske fakultet), som i 1973 skulle bli en av de fire grunnleggende fakultetene ved University of Rijeka.

  • Zagreb
  • Split

  Fakultet for kjemiteknikk og teknologi er en bestanddel ved University of Zagreb. Det er organisert i flere avdelinger og stoler som utfører undervisning, vitenskapelig arbeid, profesjonell og konsulentvirksomhet innen kjemiteknikk, kjemi og andre felt.

  • Geneva
  • Zagreb

  SSBM er en global, innovativ og unik skole med elever fra hele verden. Programmene våre ble utviklet med over 30 industripartnere. Vi garanterer sveitsisk kvalitetsutdanning og fortreffelighet. SSBM Geneva er ACBSP-akkreditert og EduQua-sertifisert. Vår VISJON er å være en unik, innovativ og internasjonal forretnings- og ledelsesskole som tilbyr førsteklasses forskning, praksis og utdanning. Vi er forpliktet til kontinuerlig å tilby pedagogisk fortreffelighet og vår ekspertise innen forretningsutdanning gjennom vår innovative banebrytende teknologi og vår høykvalitets læringsopplevelse. Vi oppmuntrer til mangfold og global tilkobling mellom våre studenter, fakultetet og forretningspartnere.

  • Rijeka

  Det medisinske fakultet ved universitetet i Rijeka er en offentlig opplærings- og vitenskapelig institusjon, hvis oppgave er utdannelse av studenter i medisin, tannmedisin og sanitærteknikk, med sikte på å tilegne seg kunnskap og ferdigheter som er nødvendige for å forebygge sykdommer, for å opprettholde og forbedre helsen, samt pasientenes helsetjenester og rehabilitering. Den pedagogiske prosessen er nært knyttet til den vitenskapelige forskningen innen det vitenskapelige området biomedisin og helsetjenester, men også i de tverrfaglige vitenskapelige områdene, hvis resultater og funn nødvendigvis integreres i utdanningsprosessen, med sikte på en livslang og bærekraftig utvikling av samfunnet vi bor i.

  • Zagreb

  Fakultet for elektroteknikk og databehandling ved Universitetet i Zagreb (kroatisk akronym: FER) er en ledende institusjon for høyere utdanning og forskning i Republikken Kroatia innen elektroteknikk, databehandling og informasjons- og kommunikasjonsteknologi.