Keystone logo

2 PHD Programmer i Kreative industrier 2024

Filtre

Filtre

 • Forretningsstudier
 • Kreative industrier
Studieretninger
 • Forretningsstudier (2)
  • Tilbake til hovedkategori
  Steder
  Finn flere lokasjoner
  Gradstype
  Varighet
  Studietempo
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular degree type

  Popular study format

  PHD Programmer i Kreative industrier

  Kreative industrigrader er tverrfaglige programmer som fokuserer på kreative felt og deres skjæringspunkt med næringsliv, teknologi og kultur. Disse gradene tar sikte på å utstyre studentene med nødvendig kunnskap og ferdigheter for å utmerke seg i karrierer innen den kreative økonomien. Programmer kombinerer ofte elementer fra kunst, design, media, underholdning og entreprenørskap.

  Kreative bransjer grader kan finnes på forskjellige nivåer, inkludert tilknyttede, bachelor-, master- og doktorgradsprogrammer.

  På lavere nivå får studentene vanligvis en bred forståelse av ulike kreative disipliner. De kan også lære om markedsførings-, ledelses- og entreprenørskapsprinsipper for å hjelpe dem med å lykkes i den kreative økonomien.

  Graduate-nivå programmer tilbyr vanligvis mer spesialiserte kurs og forskningsmuligheter. Studentene kan velge å konsentrere seg om et spesifikt område innenfor de kreative næringene, som kunstledelse, kulturpolitikk eller kreative teknologier.

  Nyutdannede med kreative bransjer grader kan finne arbeid i et bredt spekter av sektorer, for eksempel reklame, film og TV, musikk, visuell kunst, spill, mote og mer. I tillegg kan de velge å forfølge karrierer innen kunstledelse, markedsføring, PR eller entreprenørskap, enten innenfor kreative organisasjoner eller ved å starte egne virksomheter.