Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introduksjon

Westlake University er en ny type høykvalitets forskningsorientert universitet med base i den historiske kinesiske byen Hangzhou - en fantastisk by som er kjent over hele Asia for sin lange historie, rike kultur, kunst og vakker natur. Universitetet vårt ble grunnlagt av fremtredende, globalt respekterte forskere og lærde. Vi er raskt i ferd med å bli et ledende universitet for vitenskap, ingeniørvitenskap og innovasjon. Hos Westlake legger vi vekt på akademisk frihet, fremragende forskning, tverrfaglig engasjement og internasjonalt samarbeid. Vi er forpliktet til å bygge et virkelig internasjonalt, forskningsorientert universitet i verdensklasse.

Klassene ved Westlake University undervises på engelsk. Vi tilbyr for tiden Ph.D. programmer i biologi, kjemi og elektronisk vitenskap og teknologi og en felles Ph.D. program i fysikk med Fudan University. Våre bachelorprogrammer i biologiske vitenskaper, kjemi, fysikk, elektronisk og informasjonsteknikk og materialvitenskap og ingeniørvitenskap tilbyr de samme ressursene og akademiske friheten som våre hovedfagsprogrammer og lar studentene samarbeide i nasjonsledende laboratorier sammen med doktorgradsstudenter og i verdensklasse fakultetsrådgivere.

I tillegg tror vi på å gjøre høyere utdanning rimelig for hver Westlake University student. Vi tilbyr en rekke stipender, stipender og sysselsettingsmuligheter på campus til alle doktorgradsstudenter og studenter.

Gå internasjonalt, gå til utlandet

Gå internasjonalt

Westlake University mål er å rekruttere 50% innenlandske og 50% internasjonale studenter til alle bachelorprogrammer for å skape et virkelig internasjonalt studiemiljø.

Vår Ph.D. programmene rekrutterer studenter fra de beste globale masterprogrammene.

Dra utenlands

I tillegg til din internasjonale erfaring i Kina, er alle studenter pålagt å tilbringe et semester eller et helt akademisk år ved et av våre 19 partneruniversiteter i utlandet. Vi har etablert studier i utlandet med ledende universiteter i Nord-Amerika, Australia, Europa og Asia, inkludert UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University i Jerusalem, og mange flere.

Ph.D. studenter oppfordres til å studere i kortsiktige programmer i utlandet eller til å presentere sin forskning på internasjonale akademiske forskningskonferanser og fora. Det er rikelig med finansieringsmuligheter for utdannede internasjonale erfaringer.

Steder

  • No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

Spørsmål