Keystone logo
Westlake University

Westlake University

Westlake University

Introduksjon

Westlake University er en ny type høykvalitets forskningsorientert universitet med base i den historiske kinesiske byen Hangzhou - en fantastisk by som er kjent over hele Asia for sin lange historie, rike kultur, kunst og vakker natur. Universitetet vårt ble grunnlagt av fremtredende, globalt respekterte forskere og lærde. Vi er raskt i ferd med å bli et ledende universitet for vitenskap, ingeniørvitenskap og innovasjon. Hos Westlake legger vi vekt på akademisk frihet, fremragende forskning, tverrfaglig engasjement og internasjonalt samarbeid. Vi er forpliktet til å bygge et virkelig internasjonalt, forskningsorientert universitet i verdensklasse.

Klassene ved Westlake University undervises på engelsk. Vi tilbyr for tiden Ph.D. programmer i biologi, kjemi og elektronisk vitenskap og teknologi og en felles Ph.D. program i fysikk med Fudan University. Våre bachelorprogrammer i biologiske vitenskaper, kjemi, fysikk, elektronisk og informasjonsteknikk og materialvitenskap og ingeniørvitenskap tilbyr de samme ressursene og akademiske friheten som våre hovedfagsprogrammer og lar studentene samarbeide i nasjonsledende laboratorier sammen med doktorgradsstudenter og i verdensklasse fakultetsrådgivere.

I tillegg tror vi på å gjøre høyere utdanning rimelig for hver Westlake University student. Vi tilbyr en rekke stipender, stipender og sysselsettingsmuligheter på campus til alle doktorgradsstudenter og studenter.

Gå internasjonalt, gå til utlandet

Gå internasjonalt

Westlake University mål er å rekruttere 50% innenlandske og 50% internasjonale studenter til alle bachelorprogrammer for å skape et virkelig internasjonalt studiemiljø.

Vår Ph.D. programmene rekrutterer studenter fra de beste globale masterprogrammene.

Dra utenlands

I tillegg til din internasjonale erfaring i Kina, er alle studenter pålagt å tilbringe et semester ved et av våre 21 partneruniversiteter i utlandet. Vi har etablert studier i utlandet med ledende universiteter i USA, Storbritannia, Canada, Australia og Israel, inkludert UC Berkeley, Cornell University, University of Edinburgh, UC San Diego, Monash University, Hebrew University i Jerusalem, og mange flere.

Ph.D. studenter oppfordres til å studere i kortsiktige programmer i utlandet eller til å presentere sin forskning på internasjonale akademiske forskningskonferanser og fora. Det er rikelig med finansieringsmuligheter for utdannede internasjonale erfaringer.

Campus funksjoner

Om Westlake University

Bli med Inspiring People

På Westlake Universityvil du lære av og bli veiledet av fakultetet vårt i verdensklasse. Over 95 % av professorene våre kommer fra førsteklasses universiteter, inkludert MIT, Caltech, UC Berkeley og Stanford. I tillegg har all vår senior ledelse studert og/eller hatt stillinger ved anerkjente institusjoner som Princeton, Harvard, Yale, UPenn, UIUC og KTH Royal Institute of Technology (Sverige). Du vil jobbe og samarbeide med disse strålende forskerne og ingeniørene, og endre verden vår. Du vil også være omgitt av entusiastiske medstudenter som søker utfordringer innen akademikere, personlig vekst og kulturelle eventyr. Hos Westlake vil du få livslange venner og få kontakt med fremtidige ledere.

Et fellesskap for fremtidige ledere

Westlake University er et intimt, støttende og mangfoldig fellesskap. Ulike interesser og årsaker er representert av flere typer studentgrupper, slik at enkeltpersoner kan utforske, skape og lede på sine egne måter. Vi håper å legge til rette for en engasjerende, spennende og inspirerende studentlivsopplevelse for alle.

Campusen vår

Vår vakre campus ble designet av det anerkjente tyske firmaet HENN GmbH og er en av de mest bærekraftige og multifunksjonelle campusene i verden. Campusen vår har 300 state-of-the-art uavhengige laboratorier, 13 innovasjonsplattformer og seks felles forskningsfasiliteter. Hovedcampusen vår ligger i hjertet av en ekspanderende universitetsby, mellom et viktig teknologiknutepunkt og gamle historiske ruiner, teplantasjer og Westlake UNESCOs verdensarvliste.

  Steder

  • Hangzhou

   No. 600 Dunyu Road, , Hangzhou

  • Hangzhou

   No.18 Shilongshan Road, , Hangzhou

   Spørsmål