Keystone logo
Van Andel Institute

Van Andel Institute

Van Andel Institute

Introduksjon

Van Andel Institute startet med en visjon: å forbedre menneskers helse.

Instituttet ble grunnlagt av Van Andel-familien i 1996 og er nå hjemsted for mer enn 400 forskere, lærere og støtteapparat - hver og en av oss er sterkt knyttet til arbeidet vi gjør og drevet av et presserende ønske om å gjøre en forskjell.

Hver dag samarbeider vi i forkant av grunnleggende og translasjonsvitenskap i jakten på banebrytende behandlingsstrategier for kreft, Parkinsons og andre sykdommer. Gjennom delte verdier og en entreprenørånd skaper vi innovasjon for å multiplisere effekten av oppdagelse og svare på kritiske spørsmål for vår verden.

Vi tror at håpet om morgendagen lever i dagens studenter. Graduate School vår tilbyr en streng, forskningsintensiv Ph.D. program som utvikler ledere innen molekylær og cellulær biologi. Våre henvendelsesbaserte tilnærminger for K – 12-utdanning bidrar til å skape klasserom der nysgjerrighet, kreativitet og kritisk tenking trives.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Grand Rapids

    Bostwick Avenue Northeast,333, 49503, Grand Rapids

    Spørsmål