Keystone logo
University of Stirling

University of Stirling

University of Stirling

Introduksjon

University of Stirling er et internasjonalt universitet forpliktet til å hjelpe studenter med å gjøre en forskjell i verden. Basert i hjertet av Skottland, er Stirling et sted hvor evner – ikke bakgrunn – blir verdsatt, og undervisning, ansettelsesevne og fasiliteter er alle rangert med fem stjerner (QS Stars University Ratings 2021).University of Stirling er rangert som topp 40 i Storbritannia ( Times and Sunday Times Good University Guide 2023), topp 20 i Storbritannia for videreutdanning (Postgraduate Teught Experience Survey 2022) og studenter rangerte oss som topp 3 0 i Storbritannia for studenttilfredshet i den nasjonale studentundersøkelsen 2022.Med mer enn 170 bachelorkurskombinasjoner og over 90 hovedfagskurs , inkludert en portefølje av nettbaserte kurs , utstyrer vi våre nyutdannede med kunnskapen, ekspertisen og ansettelsesevnen som trengs for å lykkes på arbeidsplassen.

Sportslig fortreffelighet

University of Stirling er rangert som 1. i Storbritannia og topp fem i verden for idrettsanlegg (The International Student Barometer 2022) – som bare er en del av grunnen til at vi er Skottlands University for Sporting Excellence .Studentene våre drar nytte av et banebrytende sportssenter som inkluderer idrettshaller, tennisbaner, et treningsstudio for sykkel, squashbaner, friidrettsbane, styrke- og kondisjonssuiter, et svømmebasseng i olympisk størrelse og mer.Campusen vår er også hjemmet til Scottish National Tennis Centre, National Swimming Academy og fem nasjonale styrende organer .Vi tilbyr mer enn 55 idrettsklubber , dusinvis av ukentlige treningsklasser og ikke-konkurrerende sportsprogrammer til våre studenter – og gir dem sjansen til å komme i form, sosialisere eller til og med konkurrere på globalt nivå.

Studentlivet

University of Stirling er rangert som 1. i Storbritannia og topp 3 i verden for sitt campusmiljø ( The I nternational Student Barometer 20 22 ), og det er ikke vanskelig å se hvorfor .Mindre enn en time fra Glasgow og Edinburgh, er vår vakre 330 mål store campus hjem til en viltvoksende overnattingslandsby , serveringssteder, butikker, en kino og teater og til og med et 1700-tallsslott. Vi har investert mer enn £43 millioner for å ytterligere forbedre våre førsteklasses trenings- og høyytelsesidrettsfasiliteter og skape et nytt campusknutepunkt.

Engasjement for ansettbarhet

Ved University of Stirling får studentene våre mer enn en grad. Fra praksisplasser til å hjelpe deg med å finne en jobb, vårt Student Skills and Employability- team gir deg støtten og rådene du trenger for å planlegge din karriere, utvikle din ansettelsesevne eller tenke på videre studier.I mellomtiden tilbyr kursene våre praktisk erfaring, karrierestøtte og muligheter til å jobbe med bransjer over hele verden .Det er derfor 93 % av studentene sier at de er fornøyde med støtten til karrieretjenester (ISB 2022), og 96 % av kandidatene våre er i arbeid eller studerer videre 15 måneder etter endt utdanning (Graduate Outcomes 2020-21, HESA)

Et globalt syn

University of Stirling er virkelig globalt i alle betydninger av ordet. Mer enn 1 4 0 nasjonaliteter er representert på vår mangfoldige og inkluderende campus .Vi samarbeider med institusjoner over hele verden – med undervisning i forskningspartnerskap i mer enn 60 land for å hjelpe studentene våre til å bli fremtidsrettede kandidater med ferdigheter som er ettertraktet av arbeidsgivere over hele verden.

Forskning med innvirkning

Våre verdensledende akademikere er eksperter på sine felt, og undervisningen vår utforsker denne banebrytende forskningen for å påvirke samfunnet. Det er derfor 80 % av Stirlings forskning ble klassifisert som enten verdensledende eller internasjonalt utmerket i det siste Research Excellence Framework (REF 2021).Målet vårt er enkelt: Fra å mate verden til å bruke psykologi for å fange kriminelle, ønsker vi å takle de globale spørsmålene i vår tid. Våre flerfaglige forskere utfordrer antagelser, innoverer tankegang og finner løsninger.

Byen Stirling

Stirling er "Porten til høylandet", og det er det perfekte stedet å ringe hjem .Stirling har blitt kåret til den tryggeste studentbyen i Skottland (Complete University Guide 2023 ) , og er også en av de 3 beste stedene å bo i Skottland (Rightmove Happy at Home Index 2022) .Stirling kombinerer sjarmen til en historisk gammel hovedstad med suset fra en moderne by .En av fem personer i Stirlings befolkning er mellom 16 og 29 år, vi har gode reiseforbindelser, og vi er bare 50 minutter fra Skottlands to største byer – noe som er perfekt for helgeeventyr med å utforske Skottland, Storbritannia eller enda lenger et jorde.Lær mer om byen Stirling og dens pulserende

Er du klar til å være Stirling?

Finn kurset ditt ,

Statistikk

 • Internasjonale studenter:

  30%

 • 0
 • Forholdet mellom student og fakultet:

  10 til 1

Campus funksjoner

University of Stirling er rangert som 1. i Storbritannia og topp 3 i verden for sitt campusmiljø (The International Student Barometer 2022), og det er ikke vanskelig å se hvorfor.

Mindre enn en time fra Glasgow og Edinburgh, er vår vakre 330-acre campus hjem til nyoppusset innkvartering, cateringbutikker, butikker, en kino og teater og til og med et 1700 - tallsslott. Vi har også investert mer enn £43 millioner for ytterligere å forbedre våre førsteklasses trenings- og høyytelsesidrettsfasiliteter og skape et nytt campusknutepunkt.

  Stipend og finansiering

  Åpen dag for videreutdanning

  Meld deg på åpen dag

  Rangeringer

  Ved University of Stirling ligger forskjellen i vårt DNA. Det er derfor vi jevnlig blir anerkjent over hele verden for fremragende forskning innen undervisning, forskning og å tilby en studentopplevelse i verdensklasse.

  University of Stirling er rangert som topp 40 i Storbritannia (Times and Sunday Times Good University Guide 2023), topp 20 i Storbritannia for videreutdanning (Postgraduate Teught Experience Survey 2022) og studenter rangerte oss som topp 20 i Storbritannia for studenttilfredshet i den nasjonale studentundersøkelsen 2022.

  For mer informasjon om rangeringer hos Stirling, besøk nettsiden vår.

  Steder

  • Stirling

   University of Stirling,, FK9 4LA , Stirling

   Spørsmål