Keystone logo
University of Southern California

University of Southern California

University of Southern California

Introduksjon

University of Southern California Dornsife College of Letters, Arts and Sciences er den akademiske kjernen til University of Southern California . Vårt mangfoldige samfunn jobber på tvers av naturvitenskap, samfunnsvitenskap og humaniora, og utforsker grunnleggende spørsmål om hvem vi er, hvordan verden fungerer, og hva vi kan gjøre for å forbedre og berike samfunnet.

Vårt fakultet skyver grensene for kunnskap og utstyrer studentene med livslang læringsevne som gjør det mulig for dem å overvinne utfordringer med ekstraordinær sosial og teknisk kompleksitet. Utover klasserommene og laboratoriene, jobber våre lærde hånd i hånd med ledere i offentlig og privat sektor - og bringer nye tenkemåter til prosjekter som krever ekspertise.

Noen av de mest talentfulle studentene i verden tiltrekkes av University of Southern California Dornsife for sine innovative kurs og tilpassbare studieprogrammer. Og fordi de ikke er fornøyde med å vente til oppgradering for å få innvirkning, tar hver studenter deltakelse i praktisk erfaring som omgjør tanke til handling.

Steder

  • South Los Angeles

    South Los Angeles, USA

    Spørsmål