Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
upGrad

upGrad

upGrad

Introduksjon

upGrad er en global leder innen høyere nettbasert utdanning. Med den nyeste teknologien, pedagogikken, industripartnere og fakultetet i verdensklasse, skaper vi oppslukende online læringsopplevelser for våre elever globalt. Livet på upGrad kommer med den tydelige tilfredsstillelsen at med oss ​​vil du bygge karrierer for mennesker over hele verden.

Vår oppgave er å få elevene våre til å oppnå de ønskede resultatene. Oppgraderingen ble grunnlagt i 2015 og har påvirket 1 million+ registrerte elever i 50+ land over hele verden. Hvis det høres bra ut for deg, vil vi mer enn gjerne ha deg om bord hos oss, og sammen kan vi oppnå større suksess.

Lær om Demand Skills fra upGrad

Hva er Learn Platform alt om - upGrade

Våre læringsplattformer er en fin måte å tilegne seg kunnskap for å fremme ens forståelse. Denne åpne plattformen er en utmerket måte for nysgjerrige mennesker å få en bedre forståelse av disiplinene. Fleksibilitet, kostnadseffektivitet og viktigst av alt muligheten til å lære industrirelevant innhold er hovedårsakene bak populariteten til læringsplattformen vår ved oppgradering.

Du kan også benytte anledningen til å få en bedre forståelse av emnet hvis du ønsker å fremme kunnskapen din. Du kan velge tid og sted og fortsette arbeidet ditt. I tillegg kan du identifisere kunnskapsgapet og deretter velge det lærestoffet som passer best for din bane.

Disse læringsmateriellene er tilgjengelige i nesten alle domenene som datavitenskap, teknologi og ledelse, noe som lar elevene oppgradere seg selv. upGrad bringer svært sterkt innhold til sine elever i form av en kort forklaring av emnene.

På upGrad vil du få en mulighet til å få tilgang til den banebrytende læreplanen. Den bransjerelevante læreplanen er utviklet for å gjøre elevene bransjeklare. Ved hjelp av disse læremidlene kan du fremme karrieren din og få bedre jobbmuligheter. Du kan invitere venner, kolleger eller jevnaldrende til å bli med deg på læringsreisen.

Steder

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

  • Atlanta

    Inc. 675 Ponce de Leon Ave Suite NE223 Atlanta, GA 30308, Atlanta

    Spørsmål