Keystone logo
© University of Vaasa Executive Education
University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

University of Vaasa Executive Education

Introduksjon

University of Vaasa Executive Education har sterke røtter i University of Vaasa og vitenskapens verden. Vi er den mest spennende og innflytelsesrike leverandøren av voksen- og etterutdanningstjenester for ledere og fagfolk i Finland.

Hvorfor velge University of Vaasa Executive Education ?

Effektivitet

Vi leverer inspirerende og virkningsfull voksen- og etterutdanning som gir deg praktiske verktøy for å operere effektivt i en arbeidsverden i stadig endring.​

Ekspertise

Våre praktiske programmer utnytter forsket universitetsvitenskap, teori og akademisk prosess for å effektivt løse daglige ledelses- og forretningsutfordringer.

tilgjengelighet

Vi er en serviceorientert, fleksibel og tilgjengelig voksen- og etterutdanningspartner som har gjort tjenestene sine enkle å velge, skreddersy, kjøpe og levere.

Skil deg ut og gjør inntrykk

Inspirerende opplæring av høy kvalitet for effektiv utvikling av arbeidslivet

Executive Education ved Universitetet i Vaasa er en coach, trener og ekspert på lederskap, organisasjonsutvikling og forretningsferdigheter. Vi tilbyr en innovativ tilnærming til vekst, endring og lederskapsutfordringer. Vi er også en naturlig sparringspartner for bedrifter. Vi ønsker å investere i kompetanse. Vi styrker og utvider forretningsforståelsen til våre partnere og kunder. Vår opplæring gir tillit til beslutningstaking og evne til å se fremover. Den modulære oppbyggingen av kursene våre gir fleksibilitet for å passe din arbeids- og livssituasjon.

Executive Education-programmer

Våre lederutdanningsprogrammer inkluderer både kort- og langsiktige programmer for ledere, mellomledere og ledere som jobber som nærmeste ledere. Programmene dekker ledelse og ledelse, ulike områder av forretningskompetanse og spesielle kjennetegn ved utvalgte bransjer. Noen studiemoduler organiseres regelmessig, og noen er engangsmoduler. Ta en nærmere titt og finn den rette for deg!

Executive MBA

  • Executive MBA-programmet ved Universitetet i Vaasa vil lede din tenkning og handling i en strategisk og mer lønnsom retning. Den nyeste forskningsbaserte kunnskapen gir et godt grunnlag som du kan omsette i praksis ved hjelp av MBA-programmet. Riktige tall og ord er en nødvendighet i ledelsen. Derfor dekker programmet vårt både den harde kjernen av forretningsferdigheter så vel som menneskeorientert lederskap – ikke å glemme kundene.

Tilpassede programmer

  • Vi kan organisere skreddersydde opplærings- og utviklingsprogrammer, for eksempel ledercoaching, lederteamcoaching og velvære på jobben, for å møte behovene til organisasjonen din innenfor fagområdene til Universitetet i Vaasa. Vi kan dekke ulike temaer innen ledelse og næringsliv samt teknologi og offentlig ledelse.

Online kurs

  • Vi tilbyr tids- og stedsuavhengig online opplæring for eksperter, ledere og ledere. Våre nettbaserte opplæringskurs er basert på evidensbasert kunnskap, er praktiske og gir konkrete verktøy for å møte arbeidslivets behov.

Doktor i bedriftsøkonomi DBA

  • Hvis du ønsker å gi et slagkraftig bidrag til praksis i organisasjoner, samfunn og økonomier, mens du utvikler din egen karriere, bør du transformere din visjon og utvide horisonten din gjennom DBA.

Steder

  • Vaasa

    Puuvillakuja 8, 65200, Vaasa

Spørsmål