Keystone logo
University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

University of Tennessee - Space Institute

Introduksjon

University of Tennessee Space Institute (UTSI) er en utdannet utdannings- og forskningsinstitusjon lokalisert i Midt-Tennessee ved siden av US Air Force Arnold Engineering Development Complex. UTSI ble etablert i 1964 som en del av University of Tennessee og har blitt en internasjonalt anerkjent institusjon for doktorgradsstudier og forskning innen ingeniørfag, fysikk, matematikk og luftfartssystemer og har gitt bemerkelsesverdige bidrag på lokalt, statlig, nasjonalt og globalt nivå .

Oppdrag

UTSI demonstrerer konsekvent en kultur for fortreffelighet innen høyere utdanning og sponset forskning for å fremme state-of-art innen integrerte romfartstestvitenskaper som tilfører verdi for våre interessenters suksess.

Syn

Å være det ledende universitetet innen integrerte romfartstestvitenskaper.

Våre nyutdannede

Over 2000 graduate grader - inkludert mer enn 250 doktorgrader - har blitt tildelt gjennom UTSI, et stort antall av dem til Tennesseans. I årevis har UTSI tjent Tennessee-industrien ved å tilby et mastergradsprogram utenfor campus (MS) i Engineering Management (Industrial Engineering) på industrielle steder. Vi har mange utmerkede alumner, hvorav flere har oppnådd nasjonal berømmelse som astronauter, bedriftspresidenter, sjefforskere, ingeniørledere og anerkjente forskere og forskere. Mange av våre alumni har stillinger på høyt nivå i industri, myndigheter og universiteter, ikke bare i USA, men også i andre land.

akkreditering

University of Tennessee, Knoxville er akkreditert av Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges (SACSCOC). Studenter som oppnår utdannede grader og sertifikater i disipliner som tilbys av University of Tennessee Space Institute, er utdannet ved University of Tennessee, Knoxville, som kontinuerlig har blitt akkreditert av SACSCOC siden 1897 og er autorisert til å tildele baccalaureate, master og doktorgrader. Kontakt Commission on Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097 eller ring 404-679-4500 for spørsmål om akkreditering av University of Tennessee, Knoxville.

Campus funksjoner

University of Tennessee Space Institute okkuperer en 365 mål stor skogkledd campus ved siden av Woods Reservoir i en fredelig setting som er ideell for studenter og forskere. Hovedbygningskomplekset, som har vunnet flere arkitektoniske priser for sin design, rommer klasserom, konferanserom og administrative, fakultets- og studentkontorer. Komplekset har også et forskningsbibliotek, og ytterligere tolv bygninger dedikert primært til laboratoriearbeid. Vær oppmerksom på at i løpet av denne tiden bestiller vi ikke til full kapasitet på grunn av COVID-restriksjoner som fortsatt er på plass.

Utendørs grøntområde

For samlinger utenfor kan campus grøntområder reserveres. Dette er et flott sted for teambygging og ledelse, vitenskapsleirer, gjenforeninger, mottakelser, bryllup og mer. Dette rommet ligger i underetasjen av den akademiske hovedbygningen, og er tilrettelagt for funksjonshemmede og har vakker utsikt over innsjøen. Funksjoner inkluderer audiovisuelt, uttrekkbar skjerm, tavle, Wi-Fi, tilstøtende kjøkken og uteplass.
Kapasitet: 30 personer.

Lobbyen

En romslig lobby med skyhøye vinduer med utsikt over innsjøen kan romme formelle så vel som uformelle arrangementer. Perfekt for mottakelser, jobb- og teknologimesser osv. Funksjoner inkluderer audiovisuelle muligheter.
Kapasitet: 100 stående.

Datalab

Vi har en datasal utstyrt med audiovisuelt utstyr, videokonferanser, veggmontert dry-erase board/projeksjonsskjerm og tilgang til individuelle datamaskiner.
Kapasitet: 16 personer.

"Utsikten"

Det moderne rommet har en vegg av vinduer med utsikt over Woods Reservoir. Funksjoner inkluderer en storskjerm-TV for presentasjoner, et lydsystem, Wi-Fi og en trådløs mikrofon. En balkong har utsikt over innsjøen.
Kapasitet: 180 sittende, 200 stående.

"The View" Catering Fra en enkel kaffepause til en elegant begivenhet, Space Institute Dining Services er lett tilgjengelig for cateringbehovene dine. Tjenestene inkluderer frokost, brunsj, lunsj eller middag og imøtekommer ethvert behov for matservering fra uformelle delikatessebrett for den minste gruppen til fullservicemiddager for 150. Vi har en omfattende meny med uformelle og formelle spisemuligheter. Disse inkluderer boksmåltider, buffeer i kafeteria-stil og et utvalg av tallerkener som kan serveres på campus.

Senk et konferanserom

Kom i gang i dette store, funksjonelle møterommet som ligger i hovedcampusbygningen. Rommet har konferansebord, stoler, et digitalt projeksjonssystem, en veggmontert projeksjonsskjerm, en trådløs mikrofon, veggmontert tørkebrett og Wi-Fi.
Kapasitet: 52 sittende og 70 stående.

Auditoriet

Gradvis forhøyede sitteplasser i teaterstil og bred scene gir et komfortabelt sted for forestillinger og foredragsholdere. Rommet har profesjonell lys og lyd, trådløs mikrofon og digitalt projeksjonssystem med stor skjerm.
Kapasitet: 528 teaterplasser i hovedetasjen og 148 på balkongen.

Jacobs konferanserom

Trenger du mer plass eller flere grupperom? Vi har et lite, funksjonelt møtelokale utstyrt med audiovisuelt utstyr, videokonferanse, konferansebord, stoler, digitale projeksjonssystemer, Tandberg og tavler.
Kapasitet: 12 – 22 sittende avhengig av rom

Støtter Arnold Engineering Development Center

I samsvar med sitt oppdrag, støtter UTSI Arnold Engineering Development Center (AEDC) i å opprettholde "state of the art" ekspertise i både tekniske og ledelsesmessige rekker. Rundt 500 AEDC-ansatte har oppnådd høyere grader ved instituttet, inkludert 40 doktorgrader. I tillegg har tusenvis deltatt i videreutdanningsprogrammene som tilbys av UTSI. Fakultetet og studentene har jobbet med en rekke forsknings- og teknologiutviklingsprosjekter med AEDC-personell. Det har ofte blitt erkjent av ledelsen ved AEDC at den pedagogiske støtten til UTSI er avgjørende for AEDC for å oppfylle sitt nasjonale oppdrag for forsvarsdepartementet, NASA og romfartsindustrien.

  Opptak

  Stipend og finansiering

  Finansiell støtte

  Studenter som går på University of Tennessee Space Institute (UTSI) har tilgang til flere typer økonomisk støtte. Priser deles først og fremst til heltidsstudenter på campus, og de fleste er basert på akademiske meritter i stedet for påvist behov. Selv om det ikke er noen frister for å sende inn søknader om assistentskap/stipend, vil tildelinger bli gitt etter hvert som muligheter blir tilgjengelige. Derfor øker tidlig innlevering en students sjanse til å motta et tilbud. En søknad kan fylles ut når du søker om opptak til UTSI campus online, eller du kan be om en søknad.

  Graduate Research Assistantships

  Research Assistantships (GRA-er) er tilgjengelige for kvalifiserte studenter i ingeniørfag og anvendt fysikk for å engasjere seg i utfordrende forskning og akademisk arbeid som fører til doktorgrader mens de tjener kompensasjon for å utføre forskningstjenester som bidrar til deres avhandling eller avhandling. Fordi UTSI bare tilbyr programmer på høyere nivå, er ikke lærerassistentskap tilgjengelig. Assistenter tildeles oftest innkommende heltidsstudenter, både amerikanske og internasjonale. Innledende tildelinger gis for en 12-måneders periode og kan fornyes basert på tilfredsstillende fremgang mot gradsmål og forskningsarbeid, og tilgjengeligheten av finansiering. Studenter som deltar på UTSI uten assistentskap kan tildeles en når som helst i løpet av studieåret når et fakultetsmedlem støtter en slik handling, og midler er tilgjengelige.

  En 12-måneders første forskningsassistentavtale gir undervisning, vedlikeholdsgebyr, medisinsk forsikring og et stipend.

  Søkere må gi GRE-score (kun generell test), selv om det ikke kreves noen minimumsscore og tre anbefalingsbrev for forskningsassistentskap. Normalt vil studentene trenge en CUM GPA på minst 3,2 på en 4,0 skala for å være konkurransedyktige om en pris ved innreise.

  (Sidefrist: Ingen frist, men studentene oppfordres sterkt til å søke så tidlig som mulig)

  Stipend/stipend

  Lokale fellesskap

  Det er opprettet flere legater til ære for personer som har gitt et unikt bidrag til Space Institute. Disse stipendene, på opptil $3 000 per år, tildeles spesielt fremragende amerikanske studenter og brukes til å supplere assistentskap eller stipendiatpriser. Fellowships som for tiden tildeles inkluderer Art and Helen Mason Scholarship, International Test and Evaluation Fellowship, Morris L. Simon Fellowship, Thomas Jefferson Fellowship, Jordan G. Ennis Fellowship, William R. Carter Fellowship, Lloyd W. Crawford Fellowship, Creation per Sapientia Revelata Fellowship, og JB Dicks-stipend.

  (Tidsfrist: Søkere til et assistentskap eller stipend mottatt innen 15. februar for neste høstperiode vurderes automatisk. Første tildeling skjer vanligvis i mars.)

  Nettstipend for underrepresenterte amerikanske rase-/etniske minoritetsgrupper

  For å bidra til å fremme mangfold og inkludering i ingeniørarbeidsstyrken og University of Tennessee studentmasse, er finansiering tilgjengelig for kvalifiserte studenter fra underrepresenterte amerikanske rase-/etniske minoritetsgrupper.

  Kvalifisering

  For å være kvalifisert må en søker være:

  1. En tatt opp doktorgradsstudent i grad- eller sertifikatprogrammene i industri- og systemteknikk, luftfartsteknikk eller maskinteknikk ved UTK
  2. En amerikansk statsborger med foretrukket opphold i staten Tennessee
  3. Kunne demonstrere motivasjon og evne til å lykkes i sivilingeniør basert på akademisk rekord, et skriftlig essay og tre anbefalingsbrev

  Økonomisk støtte

  Økonomisk støtte gis til studenter under disse alternativene:

  1. Minoritetsstipend på nett/distanse – (full undervisning og avgifter, pluss støtte for bøker)

  Dette stipendiet er for nett-/distansesøkende mastergradsstudenter som trenger å begynne eller fortsette heltidsarbeidskarrierer. Studenter får full undervisning og avgifter, pluss støtte for bøker. Studentene forventes å ta 3-9 studiepoeng per semester.

  1. Minoritetsstipend på deltid (halv undervisning og avgifter)

  Deltidsminoritetsstipendet er for studenter som søker mastergrad som kan gi noe av sin egen økonomisk støtte til skolepenger, avgifter og bøker, men trenger fleksibiliteten til å gå på forskerskole på deltid.

  (Tidsfrist: Ingen frist, men et begrenset antall stipend er tilgjengelig.)

  Studielån

  Studielån administreres av Financial Aid Office ved UT Knoxville. FAFSA kan arkiveres elektronisk. Å sende inn FAFSA til Federal Student Aid Programs starter prosessen med å få et Stafford-, Supplemental-, Perkins- og/eller Plus-lån. Et begrenset lån kan også være tilgjengelig i nødstilfeller. Studenter må være tatt opp som gradssøkende og påmeldt minimum seks semestertimer for å kvalifisere for studielån.

  English Language Requirements

  Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

  Steder

  • B H Goethert Parkway,411, 37388, Tullahoma

  Spørsmål