Keystone logo
University of Pitesti

University of Pitesti

University of Pitesti

Introduksjon

Historie

Den første videregående skolen i Piteşti ble grunnlagt i 1962 og ble kalt "3-årig pedagogisk institutt" med pedagogiske spesialiseringer i matematikk, fysikk, biologi, kjemi, filologi og kroppsøving og idrett. Åpningen av de tekniske spesialiseringene fulgte, og førte til etableringen av Institute of Sub Engineers (1969), forent i 1974 under navnet Institute of Higher Education. Deretter var det forskjellige andre former for organisering, i en periode underlagt Bukarest Polytechnic Institute, og nådde 1991, da det etter tre tiår med akkumuleringer i dette intellektuelle segmentet ble autonomt og fikk navnet " University of Pitesti ".

Fra begynnelsen har University of Pitesti polarisert interessen til mange unge mennesker i landet for studieprogrammene det tilbød, for kvaliteten på utdanningen som tilbys av det eksepsjonelle akademiske personalet, men også for studentene fra hele verden, siden Pitesti er kjent for det største opplæringssenteret for rumenske språk for utenlandske studenter.

Amigos em campus universitário

Oppdrag

University of Pitesti påtar seg oppdraget med utdanning og forskning, ved å realisere det moderne universitetets trinom: utdanning - forskning - fellestjenester, som følger:

  • Profesjonell utvikling på universitets- og hovedfagsnivå og i begrepet livslang læring, for personlig utvikling, innføring av kandidater i arbeidsmarkedet, tilfredsstillelse av det sosioøkonomiske miljøets kompetanse og tilpasningsevne til permanente endringer.
  • Generere og overføre kunnskap gjennom grunnleggende og anvendelig vitenskapelig forskning, utvikling, innovasjon og teknologioverføring, individuell og kollektiv skapelse, relevant og meningsfull på regionalt, nasjonalt og internasjonalt nivå.
  • Fremme og utvikle partnerskap på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå for å involvere universitetet i å løse samfunnsproblemer og øke synlighet og prestisje.

I over 50 år av eksistens i det rumenske universitetsområdet har University of Pitesti vært og er anerkjent som en kilde til menneskelig ressurs, utarbeidet i en formel for fortreffelighet for det lokale, nasjonale og internasjonale arbeidsmarkedet. University of Pitesti gir gratis og koordinert tilgang til moderne utdanning, brettet på behovene og realitetene i det europeiske sosioøkonomiske miljøet.

I alle disse årene var det en stor bekymring for utviklingen av utdanningen i Arges County, og utdanningstilbudet ble dermed veldig sjenerøst og åpnet filialer i interessene i regionen.

Steder

  • Pitești

    Str. Targu din Vale nr. 1, 110040, Pitești

Spørsmål