
PhD in
PhD i matteknologi og ernæring University of Osijek

Introduksjon
Studiet har blitt organisert i henhold til de siste vitenskapelige funnene og ferdighetene knyttet til disse funnene, og det er sammenlignbart med programmene i EU-land. Studiet inneholder emner som gir kunnskap og kompetanse om det siste innen matteknologi og ernæring. Bortsett fra standard, direkte undervisningsformer, fokuserer studiet hovedsakelig på et system for valorisering og anerkjennelse av læringsutbytte oppnådd gjennom utenomfaglige læringsformer. Blant læringsutbyttet er det lagt vekt på kompetansen for å skape og vurdere ny kunnskap, og utvikle abstrakt og kreativ tenkning.
Det tverrfaglige studiet fokuserer spesifikt på utvikling av ferdigheter som er nødvendige for vellykket tverrfaglig vitenskapelig og forskningsarbeid og overføring av kunnskap og ferdigheter, med mål om å forbedre kvaliteten på høyere utdanning og forskningsinstitusjoner, styrke næringens konkurranseevne, og bedre akklimatisering. av studenter til de konstante endringene og de komplekse behovene til det moderne arbeidsmiljøet. De viktigste overførbare ferdighetene integrert i studieplanen er teamarbeid, verbal kommunikasjon og presentasjon, problemløsning, arbeidsorganisering, tidsstyring og forretningsbevissthet (markedsforståelse og betingelsene for en bedrifts vellykkede forretningsaktiviteter).
Studiets varighet
Et universitetsstudium på heltid varer i prinsippet tre år, men på berettiget grunnlag som bør vedlegges en begrunnelse, kan denne perioden utvides til fem år. Et slikt vedtak fattes av ekspertutvalget til studietilbyderen.
Et universitetsstudium på deltid skal ikke vare mer enn fem år, men på begrunnede grunner som bør vedlegges en begrunnelse, kan denne perioden utvides til syv år. Et slikt vedtak fattes av ekspertutvalget til studietilbyderen.
Totalt studiepoeng : 180 studiepoeng
Akademisk tittel oppnådd ved fullført studie:
En doktorgrad (PhD.) oppnås etter oppfyllelse av alle fastsatte krav og offentlig forsvar av en doktorgradsavhandling.
Major Food Technology : doktorgrad (PhD.) i biotekniske vitenskaper, vitenskapelig felt Food Technology
Major Nutrition : doktorgrad (PhD.) i biotekniske vitenskaper, vitenskapelig felt Ernæring.