Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

University of Georgia - College of Agricultural and Environmental Sciences

Introduksjon

Landbruks- og miljøvitenskap er bare så viktig som maten du spiser, klærne du har på deg og vannet og luften rundt deg. UGA College of Agricultural and Environmental Sciences har samlet verdenskjente forskere og eksepsjonelle studenter for å forbedre kvaliteten og ivareta sikkerheten til livets nødvendigheter.

CAES er blant de beste og mest etablerte amerikanske landbrukshøyskolene. I klasserommene, Agricultural Experiment Stations og det statlige nettverket av UGA Cooperative Extension-kontorer, er fakultetet og ansatte ved CAES dedikert til å oppdage, undervise og levere vitenskapen som kreves for at en sunn livsstil skal blomstre i Georgia.

CAES er en av 18 skoler og høyskoler som utgjør University of Georgia. Små klasser på øverste nivå lar studentene enkelt komme i kontakt med professorer. Studentene kan studere planter, dyr, næringsliv, kommunikasjon, undervisning, matvitenskap og miljø. Høgskolen fokuserer på å gi en trygg matforsyning, et rent miljø og et bedre liv for alle. CAES har klasserom, laboratorier og fasiliteter på UGA-campus i Athen, Griffin og Tifton, Georgia.

Ledere innen innovasjon

Vi leder an innen landbruks- og miljøinnovasjon for å ta vare på våre globale økosystemer, berike lokalsamfunnene våre og utruste neste generasjons ledere.

Praktisk læring

Uansett program har vi unike læringsmuligheter i og utenfor klasserommet for elevene våre. CAES tilbyr oppslukende læringsopplevelser i verdensklasse, inkludert praksisplasser, forskningsmuligheter og utenlandsstudier. Se hvor CAES kan ta deg, og oppdag hvordan du kan frigjøre ditt sanne potensial på UGA.

fakta

 • 100 % av studentene i fjærfevitenskap har jobbplasseringer etter endt utdanning
 • 1 av 3 av våre studenter studerer i utlandet
 • 53 % av studentene våre mottar økonomisk støtte
 • #2 Best Agricultural and Hageculture Plant Breeding College
 • 15 land med studier i utlandet
 • #3 for landbruksvitenskap i USA
 • #8 Entomologiprogram i verden
 • $830 000+ i stipend ble gitt av college til CAES-studenter i fjor
 • 19 940+ Alumni i CAES-familien
 • 850 produkter har nådd markedet basert på UGA-forskning; over halvparten er plantekultivarer, vaksiner og enheter som støtter Georgia-landbruket

Mangfoldsprogrammer

Mange veier, ett oppdrag

UGA College of Agricultural and Environmental Sciences ønsker studenter med alle bakgrunner velkommen og huser fakultet og ansatte over hele verden. Vi er forpliktet til å tilby et inkluderende læringsmiljø for studenter, fakulteter og ansatte fra alle bakgrunner og etnisiteter. Målet vårt er å fremme individuell vekst og sterke relasjonsbyggende ferdigheter som gir studentene våre mulighet til å bidra og utmerke seg i et globalt samfunn effektivt.

Campus funksjoner

  Opptak

  Steder

  • Tifton

   2356 Rainwater Rd, 31793, Tifton

   • Athens

    Cedar Street,147, 30602, Athens

    • Griffin

     1109 Experiment Street, 30223, Griffin

     Programmer

      Institusjonen tilbyr også:

      Spørsmål