
Ph.D. i bærekraftig forvaltning av landbruk, skogbruk og matressurser
University of Florence

Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Florence, Italia
Språk
Engelsk
Studieformat
Blandet
Varighet
3 år
Tempo
Fulltid
Studieavgift
Be om info
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Introduksjon
Ph.D. program i bærekraftig forvaltning av landbruksskogbruk og matressurser bygger på langsiktig erfaring innen forskning og undervisning ved Institutt for landbruk, mat, miljø og skogbruk (DAGRI) ved University of Florence . Ph.D. er en 3-årig heltidsperiode med læring og forskning som tilbyr studentene vitenskapelig kunnskap innen land- og skogbruksøkonomi, skogplanlegging og overvåking, skogdrift, trevitenskap, land- og skogteknikk, matvitenskap og teknologi. PhD-studenter vil tilegne seg de teoretiske og metodiske tilnærmingene som trengs for å bygge innovasjon i planlegging og forvaltning av landbruks-, skog- og matsystemer, sett på som komplekse sosioøkologiske systemer.
Opptak
Stipend og finansiering
Det akademiske styret for hvert kurs, på grunnlag av listen over påmeldte studenter, sørger for tildeling av stipend. Det årlige beløpet for stipendet er € 16.243,00, med utbetaling i utsatte månedlige avdrag (betaling gjøres på den siste ikke-virkedagen i måneden).
Stipendets størrelse økes med 50 % for eventuelle godkjente utenlandsopphold for forskningsaktiviteter knyttet til oppgaveprosjektet, inntil maksimalt 18 måneder.
Til dette beløpet må legges, for det første, andre og tredje året av kurset, budsjettet for forskningsaktiviteter i Italia og i utlandet lik 10% av stipendbeløpet, for et minimumsbeløp på € 4.872,90.
Stipendholdere må registrere seg hos INPS (National Institute of Social Security).
Ph.d.-studenter tatt opp av Fagrådet til påfølgende år av emnet vil motta instruksjoner om hvordan de melder seg på på e-post fra ph.d.-kontoret.
Læreplan
Ph.D. programmet i bærekraftig forvaltning av landbruksskogbruk og matressurser har fire læreplaner:
Landbruks- og skogteknikk (IAF)
Opplærings- og forskningsprogrammet tar sikte på å forbedre ferdighetene innen landbrukshydraulikk og bioingeniørintervensjoner, vannressursforvaltning i forhold med knapphet, vannsparing i landbruket, mekanisering av landbruket, presisjonslandbruk, forsyningskjeder for landbruksmat, energisk bruk av biomasse, energieffektiviseringsforbedringer i agroforestry-systemer, design av landlige bygninger med innovative og bærekraftige kriterier, bærekraftige byggematerialer, overvåking av agro-forestry territorium, digital kartlegging, bruk av geografiske informasjonssystemer for landlig planlegging og dyrelivsforvaltning
Matvitenskap og teknologi (FS&T)
Matvitenskap og teknologi-programmet tilbyr Ph.D. studentene muligheten til å møte et bredt område av forskningsinteresse innen mat- og matforedlingsoptimalisering og innovasjon. Bærekraft og helse er hovedpilarene som opplæringen i forskningen til våre PhD-studenter bygger på.
Optimalisering og kontroll av prosesser samt forbrukerpreferanser representerer de viktigste interessefeltene i sammenheng med produksjon og forbruk av mat og drikke.
Skogøkonomi, planlegging og trevitenskap (EPFSL)
Målet er å trene studenter til selvstendig arbeid innen original forskning og stipend innen følgende felt: teoretiske og metodiske tilnærminger for bærekraftig skogforvaltning; planlegging for bevaring av biologisk mangfold og forbedring av skogøkosystemtjenester; kvalitativ og kvantitativ vurdering av skogøkosystemer, inkludert skogbeholdning, fjernmåling og skogmodellering; bærekraftig og lav miljøpåvirkning skogdrift; forbedring av systemer og strategier for beskyttelse mot skogbranner, inkludert definisjon av modeller og risikokart; tre forsyningskjeden inkludert treprodukter; bruk av tre for strukturelle og innovative produkter; metodikk for vurdering og bevaring av historiske og kunstneriske tregjenstander, inkludert finite element modellering.
Vinøkonomi og bygdeutvikling (EVSR)
Utdannings- og forskningsaktivitetene fokuserer på:
- Analysen av effektiviteten til vinsektoren, fra eiendomsmiljøet til det lokale landbruksmatsystemet;
- analysen av distriktsutviklingsspørsmål, med vekt på de verktøyene og metodene som muliggjør definisjon og tolkning av integrerte lokale utviklingsmodeller;
- Analysen av bærekraftig utvikling og multifunksjonalitet i landlig kontekst, både når det gjelder konkurransedyktig utvikling av gårder/eiendommer og i beskyttelsen av livskvaliteten i disse territoriene.