Keystone logo
University of Cyprus Doktorgrad i europeiske studier (Ph.D.)
University of Cyprus

Doktorgrad i europeiske studier (Ph.D.)

Aglantzia, Kypros

8 Semesters

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4 000 *

På universitetsområdet

* innehavere av mastergrad

Introduksjon

Ph.D. Programmet i europeiske studier gir studentene vitenskapelig ekspertise i spørsmål knyttet til både den kritiske studien av Europa i dag (dets institusjonelle ramme og politikk) og kulturstudiene til det europeiske romfarts-largo sensu. Programmet trener studentene for forskning og forskningsmetodikk i samsvar med gjeldende krav til akademisk kunnskap.

Ph.D. program i europeiske studier gir studentene en moderne og spesialisert utdanning og lar dem tilegne seg vitenskapelig ekspertise. Programmet trener studentene for forskning og forskningsmetodikk i samsvar med gjeldende krav til akademisk kunnskap, og er klar over dataene fra den nye europeiske virkeligheten.

Avgangsstudenter på dette programmet kan jobbe i ulike sektorer og institusjoner i Republikken Kypros så vel som i EU, for eksempel akademisk undervisning, offentlig og privat undervisning, kulturelle og språklige tjenester, offentlige tjenester, internasjonale institusjoner, diplomatkorps, oversettelse sentre, reiseliv og hotellindustri, media, multinasjonale selskaper, frivillige organisasjoner.

Opptak

Stipend og finansiering

Læreplan

Programresultat

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål