Keystone logo
University of Cambridge Murray Edwards College PhD i antarktiske studier
University of Cambridge Murray Edwards College

PhD i antarktiske studier

Cambridge, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

British Antarctic Survey (BAS) er en av verdens ledende miljøforskningssentre og er ansvarlig for Storbritannias nasjonale vitenskapelige aktiviteter i Antarktis. Vi er et institutt for UK Research and Innovation - Natural Environment Research Council (UKRI-NERC).

Dens dyktige vitenskap og støttepersonell basert i Cambridge, Antarktis og Arktis, jobber sammen for å levere forskning som bruker polarregionene for å fremme vår forståelse av jorden og dens innvirkning.

Gjennom den omfattende logistiske evnen og kunnskapen tilrettelegger BAS tilgang for det britiske og internasjonale vitenskapsmiljøet til den britiske polarforskningsoperasjonen. Tallrike nasjonale og internasjonale samarbeid, kombinert med en utmerket infrastruktur, bidrar til å opprettholde en verdensledende posisjon for Storbritannia i Antarktis-saker. Storbritannia er et av over tretti land som driver vitenskapelige forskningsanlegg i Antarktis.

I samarbeid med University of Cambridge tilbyr BAS en doktorgrad i antarktistudier. Studentene gjennomfører et forskningsprosjekt under en forskers felles veiledning ved British Antarctic Survey og en universitetsveileder i en relevant partneravdeling. Studentene er vanligvis basert på BAS i Cambridge. Likevel vil de bli registrert for sin grad ved University of Cambridge under en av partnerskapsavdelingene: Arkeologi og antropologi, Landøkonomi, Plantevitenskap, Zoologi, Geovitenskap, Geografi, og Scott Polar Research Institute, Anvendt matematikk og teoretisk fysikk, eller kjemi.

Våre åtte Polar Science for Planet Earth-team består av "Atmosphere, Ice & Climate", "Biodiversity, Evolution & Adaptation", "Ecosystems", "Geology & Geophysics", "Ice Dynamics & Palaeoclimate", "Palaeo Environments, Ice Sheets & Klimaendringer, "Polar Oceans" og "Space Weather & Atmosphere", som dekker et bredt spekter av vitenskap.

Vi tar gjerne imot forskningshenvendelser fra de som jobber for første grader eller master i jordvitenskapelige fag, fysikk, kjemi, matematikk, biologi og relaterte fag.

Alle forskerstudenter registrert ved British Antarctic Survey har en BAS-veileder og en universitetsveileder i en tilknyttet avdeling; progresjon og eksamenskrav er for forskerstudenter i partneravdelingen.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • PhD i geologi
    • Dallas, USA
  • PhD in Geotechnics and Underground Engineering
    • Ostrava, Tsjekkia
  • PhD in Geology, Geological Engineering, and Mining Engineering
    • Rapid City, USA