Keystone logo
University of Bristol Law School Phd i bærekraftig fremtid
University of Bristol Law School

Phd i bærekraftig fremtid

Bristol, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

4 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Sep 2024

GBP 20 700 / per year *

På universitetsområdet

* Utenlands: heltid

Introduksjon

Den tverrfaglige veien i bærekraftig fremtid søker å produsere en ny generasjon forskere som kan ta opp de presserende sosiale spørsmålene om bærekraft i møte med en voksende global befolkning.

Bærekraftsforskning spør hvordan menneskelig velvære kan opprettholdes og forbedres på lang sikt, gitt økende befolkning, begrensede naturressurser og et skjørt miljø. Feltet, med sitt klare anvendte fokus og sterke strategiske fremtidsrettede politiske implikasjoner, har samfunnsvitenskap i hjertet.

Det krever også en bred tverrfaglig tilnærming og en forståelse av økonomi, juss, politikken og psykologien til bærekraft, og geografien og demografien til de berørte. Vi eksponerer derfor studentene bevisst for et bredt spekter av materiale for å hjelpe dem å sette pris på og forstå sammenhengende perspektiver og for å gi dem ferdigheter til å jobbe effektivt på tvers av disipliner. Vi ønsker studenter fra ulike fagmiljøer velkommen.

Studenter vil normalt være registrert i skolen til sin første veileder. Dette er kanskje ikke skolen som behandler søknaden din.

Opptak

Stipend og finansiering

Program undervisningsavgift

Karrieremuligheter

Om skolen

Spørsmål