Keystone logo
© BIMM University
University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

University of Brighton- Doctoral College

Introduksjon

Din doktorgrad ved University of Brighton vil utvikle dine faglige ferdigheter som forsker i din valgte disiplin, og gjøre deg i stand til å gi ditt originale bidrag til kunnskap, og jobbe sammen med dedikerte akademikere i et levende, støttende fellesskap.

University of Brighton har en rik vitenskapelig historie, spesielt innen anvendt forskning. Vi er stolte av akademisk arbeid som har stor offentlig innvirkning, av våre innovative tilnærminger til generering og formidling av kunnskap, og vår del i utviklingen av nye og underrepresenterte disipliner.

Vi har en misunnelsesverdig erfaring med å forberede studentene på deres plass i den store verden. Våre PhD-studenter drar nytte av en tilnærming som anerkjenner verdien av strenge forskningsstudier og de overførbare ferdighetene på høyt nivå som utvikles i arbeidet mot en doktorgradsavhandling. Vi tilbyr også våre studenter fordelen av våre sterke forbindelser til regionale, nasjonale og internasjonale forskningsnettverk, industri, offentlige tjenester og fagforeninger.

Vårt støttende miljø vil sette deg med et ekspertveilederteam, typisk av to veiledere, og vil bygge inn arbeidet ditt i forskningen til spesialistavdelinger. De fleste studentene introduseres som medlemmer av flere forskningsmiljøer; du vil være basert på en spesialistdisiplinærskole og innenfor fokuserte forskningsgrupper og/eller Centers of Research and Enterprise Excellence (COREs). Du vil også ha muligheter til å bli med studenter på tvers av universitetet gjennom vår Doctoral College og dens opplæringsprogrammer.

Vi anerkjenner doktorgradsforskning som livsnerven til alle universiteter; vi ønsker våre PhD-studenter velkommen som neste generasjon av forskere og forskere, som vil fortsette oppdraget med å generere ny kunnskap og møte de globale utfordringene som står overfor oss alle.

Opptak

Steder

  • Brighton

    Mithras House Lewes Road, BN2 4AT, Brighton

Spørsmål