
PhD in
Doktorgrad innovasjon i mattrygghet og teknologier Universidade Santiago de Compostela

Introduksjon
Globaliseringen av økonomien og matmarkedet gjør teknologi og mattrygghet til et spørsmål av allmenn interesse påvirket av mange faktorer. Effektiv beskyttelse av retten til matsikkerhet krever en omfattende tilnærming som vurderer risikoen forbundet med mat fra gård til bord, og som vurderer alle mulige perspektiver. I tillegg tar det på en veldig spesiell måte hensyn til den økende betydningen av ernæringsmessige risikoer, gitt den bekymringsfulle forekomsten av fedme i dag og hovedsakelig hos barn og ungdom.
presentasjon
Globaliseringen av kommersiell utveksling og migrasjonsbevegelser, endringene i preferanser for matforbruk og ernæring av spanske borgere gir også nye problemer. Ernæring, teknologi og mattrygghet utgjør en hel kultur som ikke bare ligger i kunnskapen om mat, dens teknologi og dens analytiske bestemmelser, men som også krever en bredere visjon om hva et trygt og sunt kosthold betyr. Alle disse aspektene og de oppdagede opplæringskravene rettferdiggjør undervisningen i et doktorgradsprogram som adresserer dette problemet på en spesifikk måte. Det er ment å trene kandidater med utmerket akademisk forberedelse, som gjør det mulig for dem å være lærere og forskere av høy kvalitet innen rammen av teknologi og mattrygghet i bred forstand, utvikle sin egen industri eller samarbeide om innovasjon og utvikling i områder relatert til mat og / eller matvarer. . Tittelen doktor er kimen til de nye generasjonene forskere i offentlige og private forskningsorganisasjoner, R + D + I-avdelinger i selskaper, laboratorier, offisielle kontrollsentre og, der det er hensiktsmessig, av fremtidige universitetsprofessorer innen ernæring, bromatologi og matteknologi.