Keystone logo
Universidad de Sonora Doktorgrad i psykologi
Universidad de Sonora

Doktorgrad i psykologi

Hermosillo, Mexico

4 Years

Spansk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

MXN 10 478 *

På universitetsområdet

* Undervisning etter emne for utlendinger, gjennomsnittlig mindre enn 80. [80, 85) $ 5.240. [85, 90) $ 2,620. 90 eller mer fritatt betaling. Registrering: $ 1 773.

Introduksjon

Navn på studiet: Doktorgrad i psykologi
DGP-kode: 231601
Normal periode for uteksaminering: 6 semestre
Studiepoeng: 210
Grad som gir: Doktor i psykologi
Campus hvor den tilbys: Hermosillo

Programbeskrivelse

Generelt mål

Å trene forskere som er i stand til å designe og lede opprinnelige prosjekter og forskningsgrupper som adresserer regionale, nasjonale og globale sosiale problemer.

Spesifikke mål

  • Utvikle ferdigheter og kompetanser for utforming, evaluering og gjennomføring av originale psykologiske forskningsprosjekter.
  • Utvikle kompetansen til å skape psykologiske konstruksjoner som brukes i undersøkelsen av nåværende, roman eller nye sosiale problemer.
  • Generere i kandidatene kompetansen til trening av menneskelige ressurser (forskere og evaluatorer) innen adferdsevitenskap.
  • Å trene personer som er i stand til å evaluere prosjekter og strategier basert på psykologisk forskning, med sikte på å løse virkelige problemer i regionale og nasjonale miljøer.

Større rapporter

Dr. César Tapia Fonllem
Program koordinator
Forskning og Postgraduate Building, Universidad de Sonora . Reforma og Blvd. Luis D. Colosio, oberst Centro, CP 83000. Hermosillo, Sonora.

Opptak

Program undervisningsavgift

Om skolen

Spørsmål