Keystone logo
University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

University of California Santa Barbara

Introduksjon

Det mellomstore College of Engineering ved University of California Santa Barbara er konsekvent rangert blant det øverste sjiktet av ingeniørskoler i verden. University of California Santa Barbara Engineering gir studentene det direkte akademiske mentorskapet de trenger for å bygge en vellykket karriere og for å fullføre studieprogrammer i tide.

Vi er en tverrfaglig campus, hvor en innovasjonskultur driver utviklingen av både grunnleggende vitenskap og anvendt teknologiløsninger, samtidig som den tilfører verdi til økonomien i vår region, vår stat og verden. University of California Santa Barbara Engineering har vist seg å være et av de mest vellykkede miljøene for offentlig-privat forskningssamarbeid i nasjonen; de dype, varierte og mange forbindelsene som er smidd med industrien har resultert i hundrevis av intellektuelle eiendommer.

Målet til College of Engineering er å gi studentene en solid forankring i vitenskapelige og matematiske grunnleggende; erfaring med analyse, syntese og design av tekniske systemer; og eksponering for dagens ingeniørpraksis og banebrytende ingeniørforskning og teknologi. En ånd av entreprenørskap innen utdanning, vitenskapelig aktivitet og deltakelse i ingeniørpraksis tilfører University of California Santa Barbara 's College of Engineering.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Santa Barbara

    Santa Barbara, USA

    Spørsmål