Keystone logo
© UConn School of Engineering Graduate Programs
University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

University of Connecticut College of Engineering Graduate Programs

Introduksjon

UConn College of Engineering er et kraftsenter for forskning og ingeniørutdanning i staten Connecticut og utover. Vi er den #1 offentlige ingeniørskolen i New England, og vi gir 51 prosent av statens ingeniørutdannede. UConn er utpekt av Carnegie Foundation som et "R1" forskningsuniversitet. Dette er den høyeste klassifiseringen gitt for forskning og en utmerkelse som kun holdes av 3 % av alle amerikanske institusjoner for høyere utdanning.

Våre doktorgradsprogrammer legger vekt på erfaringsteknikk for å utstyre studentene med kunnskap og ferdigheter som vil gjøre dem i stand til en dag å finne innovative og sosialt rettferdige løsninger på dagens mest komplekse utfordringer. Vi samarbeider med lokale og nasjonale industrier for å møte presserende teknologiske utfordringer og styrke vår produksjonsbase.

Vi verdsetter entreprenørskap og innovasjon, og våre studenter og fakultetet utvikler aktivt startups og innovative teknologier til støtte for økonomisk utvikling. UConn forsøkte å møte de store utfordringene samfunnet vårt står overfor gjennom forskningsinitiativer innen menneskerettigheter, brownfields, cybersikkerhet og andre aktuelle spørsmål.

Generell oversikt

UConn College of Engineering er et kraftsenter for forskning og ingeniørutdanning i staten Connecticut og utover. Vi er den #1 offentlige ingeniørskolen i New England, og vi gir 51 prosent av statens ingeniørutdannede. Vi samarbeider med lokale og nasjonale næringer for å møte presserende teknologiske utfordringer og styrke vår produksjonsbase. Vi verdsetter entreprenørskap og innovasjon, og våre studenter og fakultetet utvikler aktivt startups og innovative teknologier til støtte for økonomisk utvikling. UConn forsøkte å møte de store utfordringene samfunnet vårt står overfor gjennom forskningsinitiativer innen menneskerettigheter, brownfields, cybersikkerhet og andre aktuelle spørsmål.

UConn er utpekt av Carnegie Foundation som et "R1" forskningsuniversitet. Dette er den høyeste klassifiseringen gitt for forskning og en utmerkelse som kun holdes av 3 % av alle amerikanske institusjoner for høyere utdanning. Våre doktorgradsprogrammer legger vekt på erfaringsteknikk for å utstyre studentene med kunnskap og ferdigheter som vil gjøre dem i stand til en dag å finne innovative og sosialt rettferdige løsninger på dagens mest komplekse utfordringer.

Campus funksjoner

Det er enkelt nok - UCONN er et førsteklasses universitet

Å være omgitt av de flinkeste studentene og fakultetet ved en topp forskningsinstitusjon vil presse deg, utfordre deg og gjøre ditt beste bedre hver dag.

Tilstedeværelsen av Connecticuts flaggskipuniversitet merkes i hele staten. University of Connecticut gir en enestående utdanning på hovedcampuset vårt i Storrs og våre fire regionale campus i Avery Point, Hartford, Stamford og Waterbury. Med tilgang til anerkjente fakulteter, enestående forskningsmuligheter og eksklusive praksisplasser ved noen av landets mest prestisjefylte selskaper, forfølger studentene sine lidenskaper, lærer det de elsker, og baner veien for å lykkes.

Huskies fortid og nåtid vil fortelle deg at det ikke er noe som ligner UConn-samfunnet. Du vil bære din UConn-opplevelse med deg gjennom venner som blir familie, Husky Pride som blir en del av identiteten din, og drømmer som blir din virkelighet.

Uten tvil vil valg av UConn gjøre deg bedre - uansett hvor reisen din begynner. Få det gjort her .

 • Storrs - Hovedcampus
 • Avery Point
 • Hartford
 • Stamford
 • Waterbury

  Opptak

  Utdanningskrav

  GPA-krav for Graduate School

  Bortsett fra i unntakstilfeller, for å bli vurdert for opptak til en høyere grad eller sertifikatprogram, må en student tidligere kurs oppfylle ett av følgende kriterier:

  • En kumulativ GPA for deres siste grad på 3,0 eller høyere for hele graden, eller
  • Hvis den siste graden er en lavere grad eller studenten ennå ikke har fullført sin lavere grad:
   • En GPA på 3.0 eller høyere for hele de to siste årene med heltidskurs, eller
   • En GPA på 3,5 eller høyere for hele det siste året med heltidskurs, eller
   • Hvis en student har tatt minst ett semester med fulltidsstudier etter fullføringen av den siste lavere eller høyere grad, en GPA på 3,0 eller høyere for alle kursene etter graden.

  For å fullføre søknaden må du:

  • Last opp karakterutskrifter fra skolen der du fikk bachelorgraden din og eventuelle emner tatt utover uavhengig av om en grad ble mottatt.
  • Last opp utskrifter og grader fra internasjonale institusjoner på både engelsk og hovedspråket på universitetet. Søknaden din vil ikke bli vurdert uten disse kopiene.

  Unnlatelse av å laste opp karakterutskrifter fra alle utdanningsinstitusjoner, uavhengig av om det er mottatt grad eller ikke, kan være grunnlag for kansellering av opptak.

  Ytterligere søknadskrav for internasjonale studenter

  Graduate School krever ikke en tredjeparts legitimasjonsevaluering, men vi tar gjerne imot evalueringer fra følgende tjenester:

  • NACES (National Association of Credential Evaluation Services) eller
  • AICE (Association of International Credential Evaluators)

  Hvis graden din er en 3-årig bachelorgrad fra India, Canada, Australia, Sri Lanka eller visse andre land, vil vi ikke vurdere graden som likeverdig med en 4-årig amerikansk bachelorgrad. Dette er vår policy, selv om graden har blitt evaluert som en 4-årig grad av en ekstern legitimasjonsevaluator som er medlem av NACES (National Association of Credential Evaluation Services) eller AICE (Association of International Credential Evaluators).

  • Last opp individuelle/årlige karakterark eller karakterutskrifter (kurs og karakterer, ikke timer) for studenter som fullfører utdanningen sin i India, Pakistan, Bangladesh eller Sri Lanka.
  • Hvis du fullførte en grad og det ikke er angitt på karakterutskriften din, krever vi at en kopi av graden din lastes opp til søknaden din. Den vanligste årsaken til forsinket behandling av søknader er manglende opplasting av alle nødvendige utskrifter (og grader fra internasjonale institusjoner).
  • For å prøve å minimere internasjonale e-postforsinkelser etter at du har sendt inn søknaden din, anbefaler The Graduate School å sende offisielle karakterutskrifter og grader fra hver høyskole/universitet du har gått på. (Vær oppmerksom på at offisielle utskrifter og grader ikke er påkrevd å sendes til The Graduate School før etter et tilbud om opptak er gitt.)

  Engelsk ferdighet

  Hvis engelsk ikke er hovedspråket ditt**, kan du bli bedt om å sende inn bevis på dine ferdigheter i det engelske språket.

  **Et primærspråk er definert som et språk brukt til å kommunisere siden barndommen.

  Visumkrav

  Sponsing av amerikansk studentvisum

  Hvis du er en internasjonal student som krever sponsing av amerikansk studentvisum fra University of Connecticut, vær forberedt på å sende inn en immigrasjonsdokumentforespørsel til International Student & Scholar Services (ISSS) Office etter at du har blitt tatt opp til The Graduate School. (Et I-20/DS-2019-dokument vil ikke bli utgitt av ISSS-kontoret før opptaket ditt er ferdigstilt/matrikulert.)

  Send inn din I-20/DS-2019-forespørsel til ISSS minst én måned før semesteret du skal begynne på programmet.

  Hvis du har spørsmål om nødvendig materiale, vennligst kontakt IS-kontoret: [email protected]

  Du trenger en NetID for å søke om en I-20 eller DS-2019. Dette vil bli sendt til deg på e-post innen 2-5 virkedager etter at du har mottatt opptaksvarselet. For all hjelp med din NetID eller gjenutstedelse av informasjonen som allerede er sendt på e-post, vennligst kontakt ITS-kontoret på (860) 486-4357 eller e-post: [email protected]

  Stipend og finansiering

  Avgangsstudenter kan få økonomisk støtte til studiene fra mange forskjellige kilder, og vi oppfordrer både potensielle og nåværende doktorgradsstudenter til å utforske alle de forskjellige alternativene for å identifisere de som passer best for deres behov. Vi anbefaler også at alle doktorgradsstudenter rådfører seg med sine rådgivere og med fakultetet og ansatte i sine graduate-programmer fordi de er mest sannsynlig å vite om grad- eller disiplinspesifikke støttekilder. I tillegg bør doktorgradsstudenter dra nytte av ressursene som tilbys gjennom Office of National Scholarships and Fellowships både for å identifisere mulige finansieringskilder og for å få råd om å forberede vellykkede søknader. Her finner du informasjon om både interne (innenfor UConn) og eksterne (utenfor UConn) muligheter for studenter til å søke hjelp, stipend eller annen økonomisk bistand.

  I tillegg er her noen nyttige guider for økonomisk støtte for doktorgradsstudenter:

  • Økonomisk støtte for doktorgradsstudenter
  • Doktorgradsstudentens veiledning til stipend

  I tillegg til følgende muligheter, er her noen nyttige guider for fellesskap og økonomisk støtte for doktorgradsstudenter:

  • Økonomisk støtte for doktorgradsstudenter
  • Doktorgradsstudentens veiledning til stipend
  • National Fellowships insentivprogram

  Office of National Scholarships and Fellowships (ONSF) er glade for å kunngjøre fortsettelsen av UConns ambisiøse insentivprogram for å bygge en sterkere student- og fakultetskultur rundt søknad om prestisjetunge, nasjonalt konkurransedyktige stipender og stipendier.

  Under dette programmet er alle UConn-fakultetet på alle campus (inkludert UCHC) kvalifisert for opptil $1000 i faglig utviklingsmidler for å anerkjenne arbeidet deres med å veilede studenter gjennom prosessen med å utvikle forslag og sende inn søknader om kvalifiserte priser. I tillegg kan heltidsstudenter som søker om NFIP-kvalifiserte stipend, søke om et stipend på $250 gjennom dette programmet. I løpet av programmets første fem år har det blitt delt ut mer enn $450 000 i faglige utviklingsmidler og stipend for doktorgradsstudenter.

  Frist: 28. april 2023, 23:59 (EDT)

  • Future Climate Venture Studio Fellowship

  Future Climate Venture Fellowship-programmet er designet for å gi konkrete opplevelser for studenter som er interessert i å lære om oppstart, markedsføring, kommersialisering, ventureutvikling og forskning rundt klimaendringer. Stipendiater vil bli tildelt en mentor eller oppstartsselskap og vil ha muligheten til å lære om et bredt spekter av emner rettet mot å håndtere klimaendringer. Stipendiater vil utvikle kommunikasjons- og markedsføringsevner samt ha muligheten til å spille en rolle i å bringe teknologier rundt klimaendringer til markedet gjennom å støtte oppstartsbedrifter og tidligfasebedrifter. Stipendiater kan også ha sjansen til å bidra til å utvikle pitch-dekk med sine respektive selskaper og vil ha muligheten til å delta på interne og eksterne utdannings- og karriereutviklingsfokuserte seminarer. Stipendiater vil bli pålagt å gi en muntlig presentasjon ved avslutningen av programmet.

  Søknadsfrist: 15. januar 2023

  • Finansieringsmuligheter for hovedfagsstudenter og postdoktorer

  Søk etter betalte sommerforskningsprogrammer for doktorgradsstudenter, reisestipend og stipend – mange frister nærmer seg med stormskritt!

  Studentuttalelser

  Steder

  • Storrs

   Storrs, USA

   Spørsmål