Keystone logo
UBC PRISM Lab Ph.D. Prosjekt: Livssyklusvurdering og teknoøkonomisk vurdering av varmestressovervåking/dempende strategier for husdyrsektoren
UBC PRISM Lab

Ph.D. Prosjekt: Livssyklusvurdering og teknoøkonomisk vurdering av varmestressovervåking/dempende strategier for husdyrsektoren

Kelowna, Canada

4 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 9 131 / per year

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Husdyr og fjørfe utgjør til sammen over 50 % av gårdens kontantinntekter i landbrukssektoren på ~15 milliarder dollar i British Columbia (BC), Canada. Bransjeavslørte data tyder på dødelighetsrater så høye som 5-10 % i egg- og slaktekyllingindustrien i BC under varmekuppelbegivenheten i juni 2021, samt et ubestemt antall blant melke- og storfebesetninger. Langsiktige effekter på produktiviteten på grunn av varmestress er også sannsynlige, med en kombinasjon av negative ressurs-, miljømessige (inkludert økte klimagassutslipp), økonomiske og dyrevelferdsimplikasjoner. Levedyktigheten til husdyrproduksjon er på samme måte påvirket av tilgjengeligheten av fôravlinger og priser, som begge har blitt betydelig påvirket av varme og tørke over de kanadiske præriene i år. Agriculture and Agri-Food Canada anslår en nedgang på 27 % i kanadisk åkerproduksjon i 2021 på grunn av tørkeforhold. En rekke potensielle teknologiske og ledelsesmessige strategier (som spenner over et spekter fra lavteknologisk ventilasjon og aktiv kjøling til avanserte sensorer og AI-applikasjoner til genredigeringsløsninger) er tilgjengelige for å overvåke og redusere risikoen for varmestress hos husdyr. Men utenom grunnleggende ventilasjonssystemer har få blitt implementert i BC husdyrsektoren til dags dato. Dessuten er deres komparative gjennomførbarhet (inkludert overkommelighet, teknologisk modenhet og enkel implementering), relative effektivitet (som tar hensyn til dyreprestasjoner, ressurs-/miljømessige og dyrevelferdshensyn) og aksept av interessenter ukjent.

Dette fire året finansierte Ph.D. prosjektet vil svare på denne utfordringen ved å:

 1. Identifisere tilgjengelige teknologier for overvåking/demping av varmestress;
 2. Kartlegging av varmerisikoen for husdyrbestander i BC under regionaliserte klimaendringer; og
 3. Bruk av miljømessig livssyklusvurdering og teknoøkonomiske vurderinger for å bestemme og sammenligne bærekraftsfordeler og avveininger knyttet til en undergruppe av prioriterte løsninger for overvåking/demping av varmestress.

Prosjektresultater vil inkludere en Ph.D. avhandling, presentasjon av resultater på fjørfebransjeforeningens fagmøter, konferansepresentasjoner, og innlevering av studieresultater for publisering i fagfellevurderte arenaer.

Dette prosjektet starter i september 2022.

Opptak

Stipend og finansiering

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

 • PhD i systemvitenskap
  • Lucca, Italia
 • Doctor of Philosophy in Computer Vision - Artificial Intelligence
  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
 • Doktor i filosofi i maskinlæring - kunstig intelligens
  • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater