Keystone logo
Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Introduksjon

Den Autonomous University of Chihuahua (UACH) er en høyere utdanningsinstitusjon basert i Chihuahua, Mexico. Det er den høyeste sete for læring i staten og den institusjon for høyere utdanning med flere studenter og akademiske programmer i delstaten Chihuahua, er også arving til den vitenskapelige og litterære Instituttet ble grunnlagt i 1835 Chihuahua.

UACH er en selvstendig offentlig institusjon for utdanning; oppgave er å generere, gjennomføre, formidle, og integrere kunnskapsoverføring; ved hjelp av høy kvalitet universitetsprogram, hvis programmet er nyttig for samfunnet og seg selv. Det opprettholder sin opprinnelige forpliktelse til å bidra til samfunnsutviklingen og bevare, bevare og styrke de ulike manifestasjoner av kultur til fordel for en bedre livskvalitet for quiting spesielt og meksikanere generelt.

Mission, målsettinger og verdier

misjon

Vi er en offentlig institusjon for høyere utdanning og sosialt ansvarlig er forpliktet til å bidra til en bærekraftig sosial og økonomisk utvikling av foretaket og bevare, bevare og styrke de ulike manifestasjoner av kultur, til fordel for en bedre livskvalitet meksikanere og spesielt Chihuahuenses.

Vi støtter oppgaven med å danne hele mennesker, med universelle og i stand til å gi relevante og kreative svar på en verden i endring verdier og å generere, gjennomføre, spre, overføre kunnskap og utvikle teknologier gjennom faglig plante høy og universitetsprogram med anerkjent kvalitet, programmet er nyttig for samfunnet og for seg selv.

Mål

Bistå i å bygge et samfunn med bedre livskvalitet, generere, bruke og spre kunnskap, fremme kultur, idrett og andre aktiviteter som fremmer dannelsen av en ny mann i stand til å drive transformasjoner som samfunnet krever av Chihuahua.

Verdier

EFFEKTIVITET: Vi ønsker å faglig dyktighet i undervisning, forskning og forlengelse; ta ansvar for å svare på samfunnets behov Chihuahua med en permanent selvkritisk holdning og et ønske om å søke etter kvalitet og produktivitet av alle institusjonelle aktiviteter.

pluralisme: Vi aksepterer og anerkjenner den vitenskapelige, kunstneriske, faglige, ideologisk og religiøst mangfold.

MATCHING: Vi respekterer ideer og andres meninger, selv om de er forskjellige fra våre. Vi respekterer mangfoldet av mennesker som utgjør samfunnet vårt.

Steder

  • Chihuahua

    Universidad Autónoma de Chihuahua C. Escorza 900, Col. Centro, 31000, Chihuahua

Spørsmål