Keystone logo
Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Tulane University - Department of Chemical and Biomolecular Engineering

Introduksjon

Lære. Oppdage. Samarbeide. Innovere.

PhD-programmet i kjemisk og biomolekylær ingeniørfag (CBE) ved Tulane University tilbyr studentene en utdanning på høyt nivå som er sentrert rundt muligheten til å utføre mangfoldig, banebrytende, tverrfaglig forskning under tett mentorskap av våre fakultetsmedlemmer.

Avdelingen består av 13 fakultetsmedlemmer med unik bakgrunn og forskningsinteresser fra statistisk mekanikk og termodynamikk til molekylær simulering, energi, miljø og cellulær ingeniørarbeid. Våre studenter kommer fra hele verden. Det nåværende forholdet mellom fakultet og kandidatstudent på omtrent 3 gir mulighet for individualisert oppmerksomhet på fremdriften til hver student som fører til en personlig opplevelse her på Tulane.

Tulane University og CBE Department tilbyr konkurransedyktige økonomiske pakker til sine doktorgradsstudenter inkludert stipend og forskningsassistenter, sjenerøse stipend, skolepenger og subsidiert helseforsikring.

Dr. Julie Albert snakker om å utvikle nano- og mikrostrukturerte polymere materialer

Oppdrag

Oppgaven til Institutt for kjemisk og biomolekylær ingeniørarbeid er å tilby programmer av høyeste kvalitet for å utdanne studenter på alle nivåer i prinsippene og anvendelsene av kjemisk og biomolekylær ingeniørfag, i miljøet til Tulane University. Som en del av dette oppdraget utfører studentene innovativ og høy kvalitet på forskning som fremmer tekniske løsninger som brukes på helse, energi og miljø.

Forskning

Forskningsområdene våre representerer nye og spennende retninger innen kjemiteknikk, sentrert om temaene Advanced Materials, Biomolecular Engineering og Novel Environmental Technologies. For mer informasjon om forskningsområder, besøk https://sse.tulane.edu/cbe/research

School of Science and Engineering genererer millioner i forskningsdollar for universitetet, forkjemper muligheter for forskerutdanning og utdanner hvert år det største antallet doktorgradsstudenter ved Tulane.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering

Om Institutt for kjemisk og biomolekylær teknikk

Avdelingen er den tredje i USA og har sine røtter i industriell kjemi. I dag fortsetter instituttet en sterk tradisjon for streng læring kombinert med oppdagelsesglede. Avdelingen verdsetter stipend og prøver å gi studentene alle muligheter til å utvikle sitt faglige potensial. Klassestørrelsene er små, og forholdet mellom student og fakultet på instituttet er vanligvis mindre enn 10: 1. Fakultetet har en åpen dørpolitikk og er tilgjengelig for studenter til enhver tid på arbeidsdagen. Det er enorme muligheter for studenter å delta i forskning, og fakultetet oppmuntrer og fremmer grunnleggende engasjement i forskning. Instituttet har ti fakultetsmedlemmer og har et intensivt forskerprogram som leder frem til doktorgraden.

Tulane Chemical and Biomolecular Engineering PhD Candidate

Steder

  • New Orleans

    School of Science and Engineering, 201 Lindy Claiborne Boggs Center, 6823 St. Charles Avenue, LA 70118-5698, New Orleans

Programmer

Spørsmål