Keystone logo
Tulane University

Tulane University

Tulane University

Introduksjon

Tulane University er en privat forskningsinstitusjon lokalisert i New Orleans, Louisiana, USA. Det er et høyt respektert universitet med et mangfoldig og dynamisk fellesskap av studenter, fakulteter og ansatte som kommer sammen for å forfølge akademisk dyktighet og gi positive bidrag til samfunnet.

Et av de karakteristiske trekk ved Tulane University er dets forpliktelse til tverrfaglig utdanning, forskning og engasjement. Universitetet tilbyr et bredt spekter av programmer og initiativer som oppmuntrer studenter, fakulteter og ansatte til å jobbe på tvers av tradisjonelle akademiske grenser og utforske komplekse problemstillinger fra flere perspektiver.

For eksempel har Tulane flere tverrfaglige sentre og institutter, som Murphy Institute for Political Economy, Tulane Brain Institute og Newcomb Institute for Women's Leadership, som samler forskere fra forskjellige disipliner for å samarbeide om banebrytende forskning og tilby unike utdanningsmuligheter for studenter.

Tulane tilbyr også flere tverrfaglige studieprogrammer, som Bachelor of Science in Management and Legal Studies, Bachelor of Science in Public Health and Tropical Medicine, og Master of Sustainable Real Estate Development. Disse programmene trekker på ekspertisen til fakultetet fra flere disipliner for å gi studentene en omfattende forståelse av komplekse problemstillinger og forberede dem for karrierer innen en rekke felt.

Totalt sett fremmer Tulane University tverrfaglige tilnærming kreativitet, innovasjon og samarbeid, og forbereder studentene til å være globale borgere som kan takle komplekse utfordringer og gi meningsfulle bidrag til samfunnet.

Steder

  • New Orleans

    1430 Tulane Ave. MC 8513, 70112, New Orleans

    Spørsmål