Keystone logo
Trinity Bible College Ph.D. Praktisk teologi
Trinity Bible College

Ph.D. Praktisk teologi

Ellendale, USA

0 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

I løpet av de siste førti årene har praktisk teologi eller anvendt teologi tatt sin rettmessige plass i akademiet. For både utøvere og akademikere er det praktisk teologi å oppdage Guds arbeid i kirken og verden gjennom streng og kritisk lesing og læring. Praktiske teologer bidrar nå til alle læringsfelt, fra missiologi til kirkehistorie og fra kristen ledelse til kirkelig tjeneste.

En doktorgrad i europeisk stil er vanligvis et forskningsprogram støttet av nøye veiledning og peer-interaksjon. Det er således godt egnet for de som ønsker å undersøke et aspekt av praktisk teologi dypt.

Med over sytti år med å spille en ledende rolle i å forberede menn og kvinner for kristen tjeneste, er Trinity Bible College og Graduate School spesielt godt posisjonert til å tilby doktorgraden i praktisk teologi.

Trinitys PhD Practical Theology er en forskningsgrad som gir kandidater en rekke fagalternativer over et bredt spekter av studieretninger. Den endelige graden tildeles etter innlevering og vellykket forsvar av en avhandling på 80 000 ord, unntatt fotnoter og bibliografi (med 10% varians tillatt under eller over ordtellingen). Seminarer vektes med syv studiepoeng hver, med en avhandling som er veid til fire studiepoeng mot slutten av programmet.

Kursene består av åtte doktorgradseminarer på campus, som hver er designet i rekkefølge for å veilede studenten gjennom prosessen med å utvikle en avhandling på 80 000 ord, som kulminerer i et muntlig forsvar av prosjektet.

PhD Practical Theology er et 60 studiepoeng program som kan fullføres på så få som fire år.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • PhD i historisk og systematisk teologi
    • Prague, Tsjekkia
  • Doctor of Christian Counselling (Online)
    • Orlando, USA
  • Doctor of Ministry (Online)
    • Orlando, USA