Keystone logo
The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw

Introduksjon

The Eugeniusz Geppert Academy of Art and Design in Wroclaw tilbyr førsteklasses kunst- og designutdanning på tre nivåer – Bachelor, Master og Ph.D. Vi er et statlig universitet og vi utdanner studenter på heltid og deltid ved fire fakulteter: Fakultet for maleri og skulptur, Fakultet for interiørarkitektur og design, Fakultet for keramikk og glass og Fakultet for grafikk og mediekunst. Hovedbygningen vår ligger i den historiske delen av Wroclaw, og den nye bygningen – The Center of Applied Arts and Innovation – er en toppmoderne bygning med ultramoderne studioer og fasiliteter.

114919_114879_5M6A3510.jpg

I studieårene 2019 og 2020 tilbyr vi to programmer gjennomført på engelsk: MFA i Visual Arts studieprogram og Doktorskole forskningsprogram.

I tillegg tilbyr vi gratis polske språkopplæringsprogrammer til alle våre internasjonale studenter.

Ved ytterligere spørsmål knyttet til rekrutteringen, kontakt en ansatt ved International Relations Office – Paulina Zaweracz.

Prosjektet er medfinansiert av Den europeiske union fra Det europeiske sosialfondet under operasjonsprogrammet Knowledge Education Development Priority Axis III Higher Education for Economy and Development, Action 3.5 Comprehensive programmes of high school schools.

Steder

  • Wrocław

    Plac Polski 3/4 (6,211.09 mi) Wroclaw, Poland 50-156, 51, Wrocław

Spørsmål