Keystone logo
Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Tbilisi State Medical University

Introduksjon

Tbilisi State Medical University ( TSMU ) er det viktigste senteret for høyere medisinsk utdanning i Georgia, med nesten hundre år historie. Det er bemerkelsesverdig å understreke at tusenvis av våre universitetsutdannede fortsetter sin profesjonelle karriere i mange ledende klinikker og institusjoner i Georgia, Europa og verden.

Vellykkede programmer for videreutdanning, videreutdanning, kontinuerlig fagutvikling, master, doktorgrad og høyere yrkesfaglige utdanningsprogrammer gjør TSMU attraktiv for potensielle studenter i Georgia og forskjellige land over hele verden.

Tbilisi State Medical University er et fullverdig medlem av det europeiske utdanningsområdet som betyr dets aktive involvering i dette utdanningssystemets funksjon, bestemmer retninger for utvikling og implementering, etablerer gratis og nær vitenskapelige og akademiske relasjoner med utdannings-, vitenskapelige og kliniske sentre i hele verden. Hver tredje student ved universitetet vårt er en internasjonal student.

Tbilisi State Medical University legger stor vekt på et student-sentrert utdanningssystem sammenlignet med et lærerorientert system (ikke tidsavhengig og, a priori, basert på antagelsen om at professor / lærer vet hva de skal undervise). Den student-sentrerte tilnærmingen legger mye mer vekt på læreplanplanlegging og er fokusert på studentenes behov når det gjelder deres fremtidige sosiale aktiviteter og profesjonelle karriere.

Steder

  • Tbilisi

    Vazha Pshavela Avenue,33, , Tbilisi

    Spørsmål