Filosofisk doktor (gjestfrihet
Taylor’s University
Nøkkelinformasjon
Campus plassering
Subang Jaya, Malaysia
Språk
Engelsk
Studieformat
På universitetsområdet
Varighet
Be om info
Tempo
Be om info
Studieavgift
USD 19 386 / per year
Søknadsfrist
Be om info
Tidligste startdato
Be om info
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Kandidater som driver doktorgrad i gjestfrihet og turisme må utvikle en selvstendig tenkemåte og en unik kompetanse i egen forskningsinteresse. Uavhengig forskning krever flittig og grundig etterforskning av et emne med sikte på å formulere nye og originale ideer, funn og teorier.
Alle doktorgradsstudenter er pålagt å delta i forskningsmetodikken
Taylor's School of Hospitality, Tourism and Culinary Arts tilbyr et bredt spekter av kurs innen forvaltning av gjestfrihet, turisme ledelse, kulinarisk kunst og foodservice management. Vi skiller seg ut fra andre gjestfrihetsakademier, da vi er den første private institusjonen i Malaysia som tilbyr bachelorgrad og mastergradsprogrammer i gjestfrihet og turismeforvaltning i samarbeid med vår anerkjente franske partner, Universitetet i Toulouse, Frankrike. Nå blir vi også den første som introduserer dette doktorgradsprogrammet.
Vi er best kjent for kvaliteten på lærerfaget vårt, som består av 90-pluss heltid lokale og utland akademikere, hvorav mange er enten bransje fagfolk eller topp akademikere. De har et bredt spekter av forskningsinteresser og er i stand til å veilede PhD-studenter i et bredt spekter av emner relatert til gjestfrihet og turisme.
Nøkkelområdene for forskning som tilbys i ph.d.-studiet er:
Turisme
- Hotel Management
- Human Resource Management
- Kunnskapsforvaltning
- Organisatorisk oppførsel
- Forbrukeradferd
- Service Marketing
Turisme, Event
- Anvendelse av teknologi i turisme
- Økonomi av turisme
- Fattigdomstilfeller via turisme
- Sosial
- Spesiell interesse turisme
- Sport
- Bærekraftig og ansvarlig turisme
Turisme
- entreprenørskap
- Miljøledelse
- Eiendomsutvikling
Matvitenskap
- Food Safety Management
- Mikrobiologisk sikkerhet av mellomprodukter med fuktighet
- Studier på Spoilage Gjær i Food Systems
Klikk