Keystone logo
Stafford

Stafford

Stafford

Introduksjon

Stafford ble dannet i 1993 i UAE, med den eneste hensikt å gi fjernundervisning assistanse til forretningsfolk i Midt-Østen for å oppnå god kvalitet internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner som ville markere dem som seriøse ledere og fremme karrieren.

Fra og med syv studenter i 1993, over et tiår senere, er vi involvert i gjennomsnitt 1000 studenter i året som bruker fjernundervisning. Alle er seriøse og travle ledere som beviser for verden at de mener å lykkes.

Stafford er helt fokusert på å hjelpe heltidsfolk i virksomhet med fjernundervisning av høy kvalitet for å få fart på karrieren gjennom uavhengig studie.

Stafford jobber i hele Midt-Østen og Levant-regionen og tilbyr fjernundervisning Executive MBA, doktorgrader, BA, vitnemål og mer.

Vi er stolte av vårt engasjement for den akademiske og forretningsmessige suksessen til studentene våre, våre utmerkede forhold til våre universiteter i Storbritannia, vår integritet og den høye kvaliteten på det faglige og administrative støttepersonalet.

Gjennom årene har vi sett mange av studentene våre klatre på bedriftsstigen og nå høydepunktet med sin ekstra kunnskap gjennom fjernundervisning MBA og andre kurs som doktorgrad og master. Som et resultat av MBA i fjernundervisning har studentene åpnet sine egne bedrifter, eller gått til å bli direktører i multinasjonale selskaper. Noen har endret karriereveiene sine totalt og har fått tilfredsheten med å vite at de er i sitt sanne element etter år i mindre givende arbeid.

Og nå med over 2000 uteksaminerte fagpersoner som venner, tar vi sikte på å videreføre vårt fjernundervisningsoppdrag videre til neste generasjon studenter. Vår stolthet over studentene våre blir doblet hver gang vi deltar på eksamenene deres på universitetet.

Stafford-banner-partner-uk-universities" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/51/51687_51653_Stafford-banner-partner-uk-universities.jpg" alt="51653_Stafford-banner-partner-uk-universities" />

Steder

  • Dubai

    Dubai, De forente arabiske emirater

    Spørsmål