Keystone logo
© SMU
Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Southern Methodist University - Moody School of Graduate and Advanced Studies

Introduksjon

SMUs Moody School of Graduate and Advanced Studies er stolte av å tilby doktorgrads- og mastergrader innen et bredt spekter av felt på tvers av fire forskjellige høyskoler og skoler: Dedman College of Humanities and Sciences, Lyle School of Engineering, Meadows School of the Arts, og Simmons School of Education and Human Development. Disse programmene hjelper studentene til å forfølge sine lidenskaper og gi betydelige bidrag til både akademia og industri.

  • 32 doktorgrader
  • 120+ mastergrader
  • 47 Fullfinansiert Ph.D. kamerater

Vurderer du å studere ved SMU? Velkommen!

Southern Methodist University er en privat, forskningsdrevet institusjon med fokus på å tilby innovative, tverrfaglige og virkningsfulle studier. Ligger i den internasjonale byen Dallas, TX, får våre doktorgradsstudenter bo og lære på en av de 10 beste forretningsstedene i USA ifølge magasinet Fortune.

Moody School of Graduate and Advanced Studies, i samarbeid med fem av SMUs høyskoler og skoler, tilbyr 32 doktorgrader og over 120 mastergrader i tillegg til flere profesjonelle grader. Disse programmene hjelper studentene våre med å forfølge lidenskapene sine og gi betydelige bidrag innen deres akademiske felt og utover.

Mangfold ved SMU

Southern Methodist University er forpliktet til å pleie et inkluderende, respektfullt og intellektuelt utfordrende miljø for alle våre doktorgradsstudenter.

Vi tror at et støttende fellesskap som omfavner individuelle synspunkter og bakgrunn fører til et strengere akademisk miljø og en mer tilfredsstillende opplevelse for alle.

Steder

  • Dallas

    6425 Boaz Lane, , Dallas

Spørsmål