Keystone logo
Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Singapore Management University PhD Programmes

Introduksjon

Forskning Excellence tvers Management, Social Science & Computing

En Premier universitet i Asia, Singapore Management University (SMU) er kjent internasjonalt for sin verdensklasse forskning og fremragende undervisning. Det genererer ledende forskning med global innflytelse, og har som mål å produsere en bred, kreative og entreprenørskap ledere. Hjem til over 8300 fagvis studenter, er SMU kjent for sine interaktive og teknologisk-aktivert pedagogikk seminar-stil undervisning i små klasse størrelser. Universitetet består av seks skoler - School of Accountancy, Lee Kong Chian School of Business, School of Economics, School of Information Systems, School of Law og School of Social Sciences - tilbyr et bredt spekter av bachelor-, master- og PhD grad programmer i ulike disipliner .

SMU har fire doktorgradsprogrammer:

PhD i Business, med spesialisering i: finans markedsføring Operations Management Organisatorisk Atferd & Human Resources Strategic Management & Organisasjon PhD i økonomi PhD i psykologi PhD i Information Systems (computing samt management)

SMU tilbyr også Tverrfaglig doktorgradsstudiet i vår forskningsområder of excellence der studentene kan velge en primær spesialisering og en sekundær spesialisering. Vennligst besøk vår hjemmeside for mer informasjon.

Fordeler med Forfølge SMU PhD

 • SMU forbereder våre doktorgradsstudenter til å bli verdensklasse akademisk eller industri tenkte ledere i sine spesialiserte eller tverrfaglig felt ved å gi muligheter for dypere integrasjon på tvers av forvaltningen, samfunnsvitenskap og databehandling. Våre studenter er godt rustet til å skape eller generere virkningsfulle og reelle løsninger.
 • Det er også mange muligheter for våre PhD-studenter til å delta i forskning og undervisning team ved skolene samt SMU forskningssentre og institutter som omfatter internasjonalt kjente fakultetet medlemmer som er eksperter på sine fagområder.
 • Utover faglig opplæring, SMU PhD-studenter også delta i faglig utvikling aktiviteter (som for eksempel presentasjon og pedagogiske ferdigheter opplæring). Denne opplæringen er nyttig for dem i løpet av sine PhD-studier samt etter at de oppgraderer.
 • Å være i en by campus, PhD-studenter har enkel tilgang til industripartnere som leverer forskningsdata og validerings plattformer samt SMU forskningsfasiliteter som inkluderer proprietære og publiserte databaser.
 • SMU gir våre PhD-studenter med stipend som dekker skolepenger og gir levende stipend samt gir generøs konferanse finansiering for studenter å dele sine forskningsbidrag til det internasjonale forskersamfunnet.
 • Våre PhD kandidater har funnet gode plasseringer på prestisjetunge akademiske institusjoner og bransjeorganisasjoner.

Opptakskrav til programmet

Vis ditt engasjement og din vilje til å lykkes på handelshøyskolen ved å ta GMAT-eksamenen – den mest brukte eksamenen for opptak som måler dine kritiske tenkning og resonneringsevner.

Last ned GMAT-miniquizen for å få en smak av spørsmålene du finner i eksamen.

Steder

 • Singapore

  Singapore Management University, Administration Building, Level 12, 81 Victoria Street, 188065, Singapore

  Spørsmål