Matteknologi, PhD
Semey, Kasakhstan
VARIGHET
0 up to 3 Years
SPRÅK
Russisk,
TEMPO
Fulltid
SØKNADSFRIST
Frist for å be om søknad
TIDLIGSTE STARTDATO
Sep 2023
STUDIEAVGIFT
Be om skolepenger
STUDIEFORMAT
På universitetsområdet
Stipend
Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine
Introduksjon
Utdanningsprogram Teknologi for matvarer er rettet mot å trene høyt kvalifisert, konkurransedyktig personell, forbedre kvaliteten på kunnskapen, danne et flernivåssystem av forskningsaktiviteter som følger de presserende behovene til moderne utdanning og vitenskap, den harmonisk utviklede personligheten til en spesialist i organisasjonsfelt og effektiv bruk av moderne matteknologier og engasjere seg i ledelsesaktiviteter, som er en av de presserende oppgavene i Republikken Kasakhstan. Det unike med EPen "Technology of Food Products", mange forskjellige vitenskapelige utviklingstrekk i kjøtt- og meierisektoren, gir et pålitelig grunnlag for opplæring av nye generasjoner av spesialister.
Aktivitet:
direktør for organisasjonen;
Nestleder for organisasjonen for vitenskapelig arbeid;
sjefingeniør i organisasjonen;
Vitenskapelig sekretær;
Leder for forskningslaboratoriet i næringsmiddelindustrien;
leder og ledende spesialist innen forskningsinstitutter, vitenskapelige forskningssentre, etableringer av matproduksjon, strukturelle avdelinger i landbruksdepartementet;
en lærer ved høyere og videregående utdanningsinstitusjoner i matprofilen;
en spesialist i landbruksformasjoner av forskjellige eierformer, produksjonsinstitusjoner for en landbruksprofil, land og territoriale komiteer;
en ekspert på prosjekter.