Keystone logo
© BIMM University
Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Selinus University of Sciences and Literature

Introduksjon

Universitetet vårt er en institusjon gratis og privat. Det er lovlig registrert som IBC i Commonwealth of Dominica og Italia som et permanent etablissement. Det er et uavhengig internasjonalt universitet som utelukkende er involvert i nett- og fjernundervisning: med andre ord et åpent universitet for voksne som utfører sitt institusjonelle arbeid seriøst.

Våre voksne studenter jobber veldig hardt for å oppnå grader. Dette universitetet er ikke og har aldri vært en gradsfabrikk, og vi vil øyeblikkelig avvise slike applikasjoner. Vår hovedvekt har alltid vært å tilby den høyeste kvaliteten på utdanningen til våre voksne studenter. Grader tildelt av Selinus University har blitt internasjonalt anerkjent av privat sektor og akseptert av multinasjonale virksomheter.

Vi blir aldri lei av å forklare virkelighetssystemet om akkreditering, spesielt for studenter fra USA. Å tjene akkreditering i USA er frivillig og ikke-statlig. Skolene ber om å bli evaluert og / eller få programmene evaluert av et uavhengig akkrediteringsbyrå. Byrået setter sine egne standarder som skolen må oppfylle for å få sin akkreditering, og siden akkrediterende byråer varierer i kvalitetsstandarder, blir noen ansett som mer prestisjetunge enn andre. Et skoles valg avhenger av hvilken kvalitetsstandard skolen håper å oppnå og opprettholde.

Skolene gjør seg vanligvis kjent med byråets standarder i god tid og bruker flere måneder på å forberede seg på deres akkrediteringsgjennomgang. Hvis de passerer gjennomgangen og tjener akkreditering, er det en godkjenning av skolen deres som en legitim institusjon for høyere utdanning som oppfyller et akseptabelt kvalitetsnivå. Noen skoler kan inkludere deres akkrediteringsstatus i høyskoleinformasjonen de presenterer for potensielle studenter.

Akkurat som det er anerkjente byråer, er det ukjente byråer. Dette betyr at standardene deres ikke er gjennomgått av Department of Education eller av CHEA. Det er en rekke årsaker til at et byrå ikke kan gjenkjennes. For eksempel kan byrået arbeide for anerkjennelse med avdelingen eller CHEA, eller det oppfyller kanskje ikke kriteriene for anerkjennelse av noen av organisasjonene. Uansett årsak, er det viktig å huske på dette når du utforsker informasjon om college.

Det vil hjelpe hvis du ser på ukjente akkrediteringsbyråer med forsiktighet til du kan evaluere omdømmet deres. Et ukjent byrå har ikke nødvendigvis lave kvalitetsstandarder, men det er viktig å vite at mange amerikanske arbeidsgivere bare anerkjenner grader fra institusjoner som er godkjent av et anerkjent byrå.

Av denne grunn godtar universitetet vårt bare studenter som allerede er etablert profesjonelt. Studentene våre bruker graden ikke for å finne arbeid, men for å legitimere sin profesjonelle rolle, som allerede er engasjert med suksess. Med en grad fra universitetet tjener Selinus aktelse, respekt og prestisje og forbedrer ofte ens sosiale stilling og arbeid.

Buro Millennial / Pexels

Hvordan studere på Selinus

SUSL Hjemmestudio

Gradskursene ved Selinus University på distanse består i studiet av tildelte lærebøker og produksjon av rapporter om lesing av lærebøker utført, i henhold til retningslinjene etablert av Selinus og Pedagogical University som du kan finne i lenken "pedagogikk" til Selinus universitets nettsted.

Voksne studenter kan melde seg på APEL-programmet (Akkreditering av tidligere erfaringslæring). Dette programmet er reservert for fagpersoner, gründere, ledere, tjenestemenn, forfattere, kunstnere, etc. Med et videregående diplom og minst 25 år og 3 års aktivitet demonstrert i studien, har de valgt en gren. 30 år kreves for doktorgraden.

pedagogikk

Læreplanen til Selinus University of Sciences and Literature er skreddersydd for hver enkelt student og er basert på ”undervisningsenheter” som består av tekster, utdelinger og forelesninger, videokurs, e-bøker. Eksamen erstattes av en kort læringsrapport (Examination Unit) utviklet som en mini-avhandling.

I henhold til fagdisiplinen blir studiematerialene valgt og valgt for å oppmuntre til kritisk tenking og praktisk anvendelse av den tilegnede kunnskapen. En pedagogisk metode er implementert for å hjelpe studenter, voksne, ofte engasjerte i arbeid og familie, til å tenke kritisk og kunnskapsrikt ta tak i de anbefalte bøkene og videotimene på den ene siden ved å øke deres intellektuelle evner og evnen til å utvikle integrerte skriveprosjekter.

Et pedagogisk læringssystem uten makt som fører studenten, etterfulgt av studentrådgiveren, til å fritt skaffe et spesifikt læringsprogram basert på personlige anskaffelser for å oppfylle tiden og oppnå målene. I Selinus University har studenten ingen forpliktelser til å lære med en gang eller før bestemte datoer. Han kan lese tekstene hennes og gjennomgå hver videoleksjon mange ganger og oppdage sin egen personlige læringsmetode. Videre kan han når som helst konsultere sin studentrådgiver for hjelp, avklaring, støtte.

Det som blir evaluert med det formål å læreplanen er, er ikke bare informasjon som læres, fordi utviklingen av tanken studenten utover det enkle synet på det teoretiske emnet, må fremfor alt være en kraft av verdien av samvittighet og bevissthet om at studiet ikke er enkelt bearbeiding av mer eller mindre nyttige forestillinger, som en brukbar modell effektivt for deres sosiale behov, menneskelige og sivile.

Kort sagt, den pedagogiske modellen til Selinus University er å "bringe" studentens virkelige erfaring i en pedagogisk sammenheng som er nyttig for å forbedre den intellektuelle kapasiteten og dens globale egenvurdering av deres potensielle ferdigheter for raskt å oppnå sine intellektuelle og profesjonelle mål. .

Anerkjennelsen av studiepoeng fra Selinus University gis delvis ved en "lesing" av fagkritikerne til studenten og delvis ved å evaluere rapporten som er utført av studenten som erstatter tradisjonelle eksamener.

Opptak

Studenter ved University Selinus er voksne involvert i arbeids- og yrkesverdenen. For å registrere deg må du ha en alder på minst 23 år for ordinære programmer og minst 25 år for APEL-programmer for profesjonelle. Å melde deg på et program for å tildele en doktorgrad. kreves minst 30 år.

Steder

  • London

    71-75 Shelton Street, WC2H 9JQ, London

  • Bologna

    Via Pompeo Scipione Dolfi, 4 – 40122, , Bologna

    Spørsmål