Keystone logo
© Nova National School of Public Health
School of Agriculture - University of Lisbon

School of Agriculture - University of Lisbon

School of Agriculture - University of Lisbon

Introduksjon

Den internasjonale Ph.D. program i "Agricultural Innovation in Tropical Food Chains" tilbys i fellesskap av University of Lisboas "School of Agriculture (ISA, ULisboa)" og "Lisbon School of Economics & Management (ISEG, ULisboa)", i samarbeid med "National Institute for landbruks- og veterinærforskning (INIAV – Statens laboratorium)". En roman og nyskapende Ph.D. program for studenter fra tempererte land med ferdigheter innen landbruk og landbruksmatkjeder som søker etter kontekstualisering av tropiske regioner og for studenter fra tropiske land som søker å konfrontere sin kontekstualiserte kompetanse med eksponering for ny teknisk og vitenskapelig kunnskap, gjennom en internasjonal treningserfaring. Et ledende kurs som gir høykvalitets teoretisk, metodisk og kontekstuell utdanning i tropisk landbruk og verdikjeder for å veilede vellykkede fagfolk, gründere og fremtidige utviklingsledere i å transformere samfunn gjennom utviklingen av en moderne, bærekraftig og vital landbrukssektor.

Hvorfor velge?

Anerkjennelse av Universitetet i Lisboa, med den beste nasjonale posisjonen i internasjonale rangeringer, et erfarent fakultetsorgan engasjert i prestisjetunge forskningsenheter og høy internasjonalisering. Historiske og kontinuerlige koblinger med undervisning og kunnskapsoverføring i tropisk agronomi er et sterkt identitetsmerke for ISA, som støtter en "prosjektbasert undervisning". Mulighet for å delta på Ph.D. kurs i et intensivt regime, minimerer utenlandsopphold og reiseutgifter. Synergier gjennom koblinger med AGRINATURA-nettverket, Tropical Studies for Development Center (CENTROP), og ULisboas mat-, jordbruks- og skogbruks- (F3) og Tropical (CTROP) høyskoler. Synergier med internasjonale prosjekter med tropiske regioner, der de tre institusjonene er involvert, samt felles samarbeidsarbeid i deltakerlandene.

Syn

Et ledende kurs som gir høykvalitets teoretisk, metodisk og kontekstuell utdanning i tropisk landbruk og verdikjeder for å veilede vellykkede fagfolk, gründere og fremtidige utviklingsledere i å transformere samfunn gjennom utviklingen av en moderne, bærekraftig og vital landbrukssektor.

Hvorfor velge dette doktorgradsprogrammet?

  • Anerkjennelse av Universitetet i Lisboa, med den beste nasjonale posisjonen i internasjonale rangeringer, et erfarent fakultetsorgan engasjert i prestisjetunge forskningsenheter og høy internasjonalisering.
  • Historiske og kontinuerlige koblinger med undervisning og kunnskapsoverføring i tropisk agronomi er et sterkt identitetsmerke for ISA, som støtter en "prosjektbasert undervisning".
  • Deltakelse i Consortium of Schools of Agricultural Sciences (CECA), innrammet av UNESCO gjennom "International Center for Advanced Training in Fundamental Sciences of CPLP Researchers" gir doktorgradsstipend for studenter fra afrikansk portugisisk talende land og Øst-Timor.
  • Mulighet for å delta på Ph.D. kurs i et intensivt regime, minimerer utenlandsopphold og reiseutgifter.
  • Synergier gjennom koblinger med AGRINATURA-nettverket, Tropical Studies for Development Center (CENTROP), og ULisboas mat-, jordbruks- og skogbruks- (F3) og Tropical (CTROP) høyskoler.
  • Deltakelse av ISA og ISEG i European University UNITE! - Universitetets nettverk for innovasjon, teknologi og ingeniørfag.
  • Synergier med internasjonale prosjekter med tropiske regioner, der de tre institusjonene er involvert, samt felles samarbeidsarbeid i deltakerlandene.

Steder

  • Lisbon

    Tapada da Ajuda, 1349-017 Lisboa – PORTUGAL, 1349-017, Lisbon

Spørsmål