Keystone logo
Rezekne University of Applied Sciences PhD i pedagogikk
Rezekne University of Applied Sciences

PhD i pedagogikk

Rēzekne, Latvia

3 Years

Engelsk

Fulltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 3 490 / per year *

På universitetsområdet

* per år.

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Programmet er utformet for å møte behovene til utøvere som ønsker å undersøke noe aspekt av deres fagområde. Kandidater starter på høyt nivå, praksisbasert forskning i et av forskningsområdene. Det er en forskningsgrad hvis formål er å hjelpe fagfolk til å utvikle et forhold mellom forskning og deres faglige aktiviteter.

Besøkende professorer fra partneruniversiteter vil bli involvert som lærere og rådgivere i programmet. Studentene har mulighet til å delta i Erasmus mobilitet for studier og praktik. Undervisningsspråket er engelsk.

Kvalifikasjon tildelt: Doktorgrad i Pedagogikk (PhD).

Opptakskrav: Mastergrad i pedagogikk, psykologi, utdanningsadministrasjon eller humanitær vitenskap, samfunnsvitenskap, sosialhjelp og sosialhjelp dersom yrkeserfaring i utdanning minst 3 år.

Diskusjon av tema eller problem i pedagogikk, som har blitt gjort i det innleverte papiret, er nødvendig.

Studieretning: 3 års heltidsstudier.

117372_RTA3.jpg

Studieprogrammet består av 2 deler:

  • Vitenskapelig forskningsarbeid: Det enkelte forskningsarbeid, forberede og utforme doktorgradsavhandlinger. publisering av forskningsresultater (3 publikasjoner); Presentasjon av forskere resulterer i de vitenskapelige konferansene; de teoretiske seminarene; Utøvelsen av professorassistent eller assisterende lederforsker ved å lage og gjennomføre prosjekter av forskerarbeidene - 112 studiepoeng (168 studiepoeng);
  • Teoretiske studier (En del (obligatorisk) - Modulet for utvikling av forskning og intellektuelle kompetanser; B del (valgfritt) - Modulet for utviklingsakademisk kompetanse; C-del (fri valgfag)) - 32 studiepoeng (48 studiepoeng).

For å fullføre doktorgradsstudiet må student få 144 CP (216 studiepoeng).

En endelig prøve, om noen: Doktors undersøkelser i pedagogikk og på fremmedspråk (engelsk, tysk eller russisk) og doktorgradsavhandling.

Studieavgift: 3200 EUR per år.

Hvis du er interessert i studiene ved Rezekne University of Applied Sciences fyll inn søknadsskjema på denne adressen: http://www.rta.lv/online_application_procedure.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Filosofie doktor i utdanning
    • London, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
    • Bologna, Italia