Keystone logo
Queen's University Belfast PhD elektro- og elektronikkteknikk
Queen's University Belfast

PhD elektro- og elektronikkteknikk

Belfast, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

3 Years

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 23 850 *

På universitetsområdet

* EU/internasjonal avgift

Introduksjon

School of Electronics, Electrical Engineering and Computer Science (EEECS) har som mål å forbedre måten vi bruker teknologi på innen kommunikasjon, datavitenskap, datasystemer, cybersikkerhet, kraftelektronikk, intelligent kontroll og mange relaterte områder.

Du vil bli en del av et dynamisk doktorgradsforskningsmiljø og studere sammen med studenter fra over 40 land over hele verden; vi veileder studenter som forsker innen nøkkelområder innen elektronikk og elektroteknikk, inkludert kraftelektronikk, robotikk, trådløs kommunikasjon, cybersikkerhet og sensorbaserte systemer. Som en del av et livlig fellesskap med over 100 forskerstudenter på heltid og deltid, vil du få muligheten til å utvikle forskningspotensialet ditt i et levende forskningsmiljø som prioriterer kryssbefruktning av ideer og innovasjon for å fremme kunnskap .

Innenfor skolen har vi en rekke spesialiserte forskningssentre, inkludert et globalt forskningsinstitutt, Institutt for elektronikk, kommunikasjon og informasjonsteknologi (ECIT) som spesialiserer seg på cybersikkerhet, trådløs innovasjon og datavitenskap og skalerbar databehandling.

Mange PhD-stipendier tiltrekker seg stipend og påfyllstillegg. PhD-programmer gir våre studenter muligheten til å tilegne seg omfattende opplæring i forskningsteknikker.

Høydepunkter for elektrisk og elektronisk ingeniørfag

Profesjonelle akkrediteringer

  • ECIT samler, i én bygning, internasjonalt anerkjente forskningsgrupper som spesialiserer seg på nøkkelområder innen avansert digital- og kommunikasjonsteknologi.

Bransjelenker

  • CSIT samler forskningsspesialister innen komplementære felt som datasikkerhet, nettverkssikkerhetssystemer, trådløse sikkerhetssystemer, intelligente overvåkingssystemer; og fungerer som nasjonalt referansepunkt for kunnskapsoverføring på disse områdene.
  • Forskning på elektrisk kraft og energisystemer er fokusert på problemer knyttet til distribuerte energikilder og deres integrering i kraftnettverk. Klyngen er medlem av IET Power Academy og er en viktig samarbeidspartner innen energiforskning over hele øya.
  • SoCaM er dedikert til design av avanserte, integrerte høyhastighets trådløse og paraktiviteter innen høyfrekvent elektronikk, system-på-brikke, signaler og systemer og digital signalbehandling, og for trådløs Gigabit/sek.

Fasiliteter i verdensklasse

  • Institutt for elektronikk, kommunikasjon og informasjonsteknologi, med state-of-the-art teknologi, tilbyr et skreddersydd forskningsmiljø.

Internasjonalt anerkjente eksperter

  • Du vil jobbe under veiledning av ledende internasjonale akademiske eksperter.

Nøkkelord

Forskerstudenter oppfordres til å spille en full og aktiv rolle i forhold til det brede spekteret av forskningsaktiviteter som utføres innen skolen, og det er mange ressurser tilgjengelig, inkludert:

  • Et bredt spekter av personlig utvikling og spesialistopplæringskurs som tilbys gjennom programmet for personlig utvikling
  • Tilgang til Queen's University Postgraduate Researcher Development Program
  • Kontorovernatting med tilgang til datafasiliteter og støtte til å delta på konferanser for heltidsstipendiater

Karrieremuligheter

Læreplan

Opptak

Program undervisningsavgift

Stipend og finansiering

Fasiliteter

Om skolen

Spørsmål