Keystone logo
© Nova National School of Public Health
NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

NOVA University Lisbon - National School of Public Health

Introduksjon

Leder veien for folkehelseutdanning

204164_Designsemnome2.png

NOVA National School of Public Health ( NOVA NSPH ) oppnådde denne ledende posisjonen basert på en konsolidert og diversifisert tilnærming med en opplæringsportefølje av uteksaminerte kurs basert på dagens behov, fokusert på en studentsentrert læringsprosess og med et panel av utmerkede og erfarne professorer .

I nær artikulasjon med forskning og sterk tilknytning til praksis utviklet NOVA NSPH en kritisk masse av høyt differensierte fagpersoner. Våre studenter skiller seg ut for sine tekniske, vitenskapelige ferdigheter og evne til å handle, i forskjellige sektorer, og være i stand til å møte de mest komplekse folkehelsespørsmålene, i en stadig skiftende global kontekst.

Nasjonal og internasjonal FoU

Vi utvikler nasjonal og internasjonal kvalitetsforskning .

NOVA NSPH leder og deltar i komplekse og konkurransedyktige forskningsprosjekter, i en kultur styrt av nåværende og fremtidige utfordringer innen folkehelse, fokusert på innovasjon og sosial påvirkning.

Bevisproduksjonen støtter befolkningens helse og velvære og styrker helsevesenet, hvor prioritet er å oversette bevisene til anvendelige løsninger, i reelle sammenhenger, fra lokalt til globalt.

Mennesker er nøkkelen til vår suksess

Vår suksess er laget av teamet vårt. Ansatte er avgjørende for institusjonen vår fordi de er direkte ansvarlige for å utføre vårt oppdrag, formål og prinsipper . Det er engasjementet til lærere, etterforskere, partnere, studenter og alumni som gjør det mulig å påta seg denne viktige rollen i samfunnet.

Våre studenter

NOVA NSPH ønsker årlig velkommen om lag 180 nye studenter til kurs av ett eller flere års varighet, inkludert doktorgrader, master og spesialiseringer. I tillegg deltar rundt 200 studenter på korte kurs.

Master-, PhD- og andre avsluttende emneoppgaver publiseres vanligvis i anerkjente vitenskapelige tidsskrifter. Våre studenter har variert utdanningsbakgrunn, inkludert medisin, sykepleie, apotek, helseteknologi, gründere, økonomi, ledelse, jus, psykologi og andre.

Statistikk

Fakta og tall

Ansettbarhetsgrad

 • Ansettbarhetsgraden for NOVA NSPH Masters er høyere enn 85 %.
 • NOVA NSPH ph.d.-studenter har 100 % av ansettelsesgraden.
 • Ett år etter gjennomføringen av et NOVA NSPH Master-kurs er studentene ofte "selvstendig næringsdrivende" (+21 % i forhold til året før).

Innovasjon og entreprenørskap

 • Rundt 1/3 av master- og doktorgradsstudenter har en eller annen type engasjement i innovasjons- og entreprenørskapstiltak. Disse aktivitetene inkluderer vedlikehold av en allerede eksisterende familiebedrift og etablering av nye selskaper.
 • PhD-er involvert i gründerinitiativer er spesielt rettet mot å skape nye produkter og/eller tjenester.

Internasjonale studenter

88 utenlandske studenter fra 24 nasjonaliteter

8 % av inntektene fra internasjonale kilder

Denne informasjonen er basert på OBIPNOVA – Observatory for Professional Insertion of NOVA University of Lisbon Graduates data, som følger av NOVA National School of Public Health-studenters (kandidater, master og PhD-er), i løpet av 10 år etter graden.

  Opptak

  NOVA NSPH har mer enn 25 kurs per år. Siden Ph.D.-, master-, postgraduate- eller korttidskurs har alle forskjellige opptaksdatoer.

  Vennligst finn denne informasjonen på nettstedet nedenfor eller kontakt våre akademiske tjenester ( [email protected] ).

  NOVA National School of Public Health Kalender

  1 semester: september til februar
  2. semester: februar til juli
  Eksamener - 1 semester: februar
  Eksamener - 2º semester: juli/september

  Campus funksjoner

  Universitetsområdet

  Bibliotek

  Biblioteket vårt har en kapasitet på 15 brukere med gratis tilgang til alle publikasjoner. Den er tilgjengelig for lærere og studenter, så vel som for NOVA NSPH Alumni og for allmennheten, i henhold til forskriftene til vårt dokumentasjons- og informasjonssenter - CDI.

  Vår biblioteksamling' har mer enn 17 500 bind (inkludert den såkalte grå litteraturen), i en offentlig katalog; og rundt 200 vitenskapelige tidsskrifter i trykt form.

  Vi har en fjernlånstjeneste, tilgjengelig nasjonalt og internasjonalt, der brukere kan be om tilgang til bøker, bokkapitler og tidsskriftartikler som ikke er tilgjengelige i våre fasiliteter.

  Biblioteket gir tilgang til flere fulltekstdatabaser samt til Biblioteca do Conhecimento Online (b-on) hvor brukere kan få informasjon fra et stort antall akademiske publikasjoner, også utenfor campus.

  Internettilgang

  Skolecampus har wifi i hele bygget. Den har også et datasenter tilgjengelig for studenter, med rundt 30 arbeidsstasjoner, alle med internett og skrivertilgang.

  Skolelabs

  NOVA NSPH er anerkjent for sin forskning på flere spørsmål om folkehelse. For det har skolen 2 laboratorier:

  Laboratoriet for analyse og ledelsesteknikker
  Laboratoriet for analyse og ledelsesteknikker er en viktig database med teknikker, for undervisning/læring og forskning, utvikling og innovasjonsprosjekter.

  Bedriftshelselaboratoriet
  NOVA NSPH Occupational Health Laboratory er et sted dedikert til utvikling av forskningsprosjekter og sponsing av eksterne tiltak for fellesskapet. Den utvikler også kliniske vurderingsteknikker innen helseovervåking, innenfor rammen av arbeidshelse, som kan brukes i undervisnings-læringsprosessen til det avanserte kurset i arbeidsmedisin.

   Visumkrav

   Portugal tiltrekker seg mange internasjonale studenter på grunn av sine anerkjente universiteter, milde klima, lave levekostnader og internasjonale atmosfære. Portugal ønsker både EU/EØS- og ikke-EU/EØS-studenter velkommen, men prosessen er forskjellig avhengig av deres nasjonalitet.

   Studenter som er EU/EØS-borgere trenger ikke visum for å studere i Portugal. De kan melde seg på et studiekurs og komme til landet uten å måtte oppfylle noen spesifikke krav og få visum.

   Hvis du er en ikke-EØS-borger og ønsker å komme til Portugal for å studere, må du få et studentvisum. Finn ut mer om kvalifikasjonskrav og ulike typer portugisiske studievisum ved den portugisiske ambassaden eller konsulatet i hjemlandet ditt og følg instruksjonene deres.

   Internasjonale programmer

   NOVA National School of Public Health-studenter kan delta i internasjonale mobilitetsprogrammer gjennom ulike Erasmus+-modaliteter for studier og praksisplasser .

   Sjekk NOVA i verdenskartet og konsulter destinasjonslandene, partnerinstitusjonene og de vitenskapelige interesseområdene.

   Alumnistatistikk

   Rangeringer

   Masterkurs i folkehelse

   1ª i TOP 100 av 2022 Eduniversal Best Masters-rangering

   I 2022 ble NOVA National School of Public Health' Public Health Masterkurs anerkjent som " Beste Masters 2022 " av EDUNIVERSAL BEST MASTERS RANKING i "Helsekategori".

   APHEA internasjonal sertifisering

   I 2023 mottok folkehelsemesterkurset APHEA International Certification , som demonstrerer ikke bare kursets fortreffelighet, men også NOVA National School of Public Healths forpliktelse til de internasjonale utdanningsstandardene for helseledelse.

   Steder

   • Lisbon

    Avenida Padre Cruz, 1600-560 Lisbon, 1600-560, Lisbon

   • Lisbon

    Lisbon, Portugal

    Spørsmål