Keystone logo
North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

North Dakota State University - Graduate School

Introduksjon

North Dakota State University er særegen som et studentfokusert, land-grant, forskningsuniversitet.

NDSU er rangert som 94 blant offentlige forskningsuniversiteter basert på NDSUs forskningsutgifter rapportert til National Science Foundation. I tillegg er NDSU oppført i National Science Foundation topp 100 innen flere områder, inkludert landbruksvitenskap; virksomhetsledelse og virksomhet; kommunikasjon; Datavitenskap; naturressurser og bevaringsvitenskap; statsvitenskap og regjering; samfunnsfag; sosiologi, demografi og befolkningsstudier; og visuell og scenekunst.

Hovedcampus er i Fargo, North Dakota, med Extension Service og Research Experiment Station-steder over hele staten.

Mission, Vision, Core Values

Oppdrag

Med energi og fremdrift takler North Dakota State University behovene og ambisjonene til mennesker i en verden i endring ved å bygge videre på vårt land-tilskuddsstiftelse.

Syn

Vi ser et levende universitet som vil bli globalt identifisert som en moderne storbystøtteinstitusjon.

Kjerneverdier

NDSU styres av følgende nøkkelverdier og prinsipper:

Land-Grant

Vi reflekterer og serverer geografisk og kulturelt mangfoldige populasjoner. Vi deler institusjonell suksess på tvers av universitetet. Vi forventer og velkommen vekst og service som vil skje på måter som ennå ikke skal bli oppfattet. Vi omfavner våre unike kompleksiteter som et landskompetanseuniversitet på de nordlige Great Plains. Vi er forpliktet til å betjene mennesker globalt.

Mennesker

Vi oppnår styrke og vitalitet fra hverandre og fra de ulike samfunnene vi serverer. Vi ser på et faglig og sosialt miljø som bidrar til intellektuell og personlig utvikling ved å fremme sikkerhet og velferd for alle medlemmer av universitetssamfunnet. Vi fremmer excellence gjennom enkeltpersoner som deltar i beslutninger og verdsetter samarbeid for felles gode.

Undervisning og læring

Vi tilbyr et overlegen undervisnings- og læringsmiljø innenfor og utenfor det tradisjonelle klasserommet. Vi fremmer og verdsetter liberal, utdannet og profesjonell utdanning i et kollegialt miljø der ulike ideer kan deles. Vi fremmer et miljø som fremmer livslang læring med individuelt definerte mål.

etikk

Vi opprettholder vår integritet gjennom prinsippfull handling og etisk beslutningsprosess.

Kultur

Vi vil være landstøtteuniversitetet som vi ønsker å være ved å innbydes og respektere forskjeller i mennesker og ideer. Vi støtter målene til North Dakota University System og verdsetter samarbeid med høyskoler og universiteter over hele verden. Vi fremmer tilgjengeligheten til våre programmer og tjenester.

ansvarlighet

Vi har et spesielt forhold til og er ansvarlige overfor innbyggerne i Nord-Dakota. Vi strever aktivt for å bidra til regionens økonomiske velstand og forbedre livskvaliteten.

Stipend og finansiering

Stipend

Vi er et engasjert universitet og anerkjenner og forfølger stipend av alle former, inkludert oppdagelse, undervisning, integrering og anvendelse. Vi opprettholder rettighetene og pliktene til akademisk frihet.

Steder

  • Fargo

    1340 Administration Ave., Fargo, 58102, Fargo

Spørsmål