Keystone logo
Nazarene Theological College Doktor i filosofi (PhD) eller master i filosofi (MPhil)
Nazarene Theological College

Doktor i filosofi (PhD) eller master i filosofi (MPhil)

Didsbury, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

12 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Aug 2023

Request tuition fees

På universitetsområdet

Stipend

Utforsk stipendmuligheter for å finansiere studiene dine

Introduksjon

Spesialiseringer inkluderer kirkehistorie, Wesley Studies / Wesleyan Tradition, Christian Theology, Old Testament Studies / Second Temple / Inter-Testamental Studies, New Testament Studies, and Biblical Theology, Practical Theology, Missiology.

Heltid og fleksible deltidsruter tilgjengelig for forskningsgrader. Registreringsperioden for heltidsstudien er 12 måneder for MPhil og 36 måneder for doktorgraden. Registreringsperioden for deltidsstudier er 24 måneder for MPhil og 72 måneder for doktorgraden.

College er også hjemmet til Manchester Wesley Research Centre, et samarbeidsprosjekt som involverer et økende antall partnerinstitusjoner som er interessert i studier innenfor den Wesleyanske tradisjonen. MWRC er tilknyttet Methodist Archives, som ligger i The John Rylands Library. Disse forskningssentrene gir fantastiske ressurser for studenter og forskere innen dette feltet.

Nazarene Theological College er en godkjent partner av The University of Manchester, og leverer programmer utviklet av Nazarene Theological College , godkjent av og fører til University of Manchester.

Kandidater til MPhil eller PhD må normalt demonstrere følgende:

En Bachelor (Honours) grad på 2: 1 nivå eller høyere (eller dets internasjonale tilsvar) i et relatert emne; og

En britisk mastergrad med et samlet gjennomsnitt på 65% eller høyere, med minimum 65% i avhandlingen og ingen karakter under 55% (eller dets internasjonale tilsvar) i religioner og teologi eller et relatert emne.

Enhver sterk, relevant arbeidserfaring vil bli vurdert fra sak til sak.

Kandidater uten formell forskningserfaring (dvs. en avhandling) vil normalt være pålagt å gjennomføre hele eller deler av en MA som den første fasen av forskningsprogrammet. Søkere hvis førstespråk ikke er engelsk, må demonstrere sin engelskferdighet. Postgraduate (Research) studenter trenger en minimum IELTS-score på 7.0, eller tilsvarende, totalt sett.

Om skolen

Spørsmål

Lignende kurs

  • Doctor of Christian Philosophy (Online)
    • Orlando, USA
  • Doktor i bibelske studier (online)
    • Orlando, USA
  • Doctor of Christian Counselling (Online)
    • Orlando, USA