Keystone logo
Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Introduksjon

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence (MBZUAI) i Abu Dhabi, er en forskningsbasert akademisk institusjon på forskningsnivå som tilbyr spesialiserte utdanningsprogrammer for lokale og internasjonale studenter innen kunstig intelligens.

MBZUAI har som mål å støtte fremme av vitenskapelig forskning, utvikling, overføring og bruk av kunstig intelligens gjennom introduksjonen av MSc og Ph.D. programmer som lar studentene oppfylle sitt intellektuelle potensial i et moderne miljø.

Målet med MBZUAI er å oppnå akademisk og forskningsmessig fortreffelighet på lokalt, regionalt og internasjonalt nivå, og hjelpe studentene med å lykkes i karrieren og utnytte sin ervervede kunnskap for å takle noen av de største utfordringene i vår tid.

Vår egenart. Kanten din

1. Forskningsfokusert

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence er det første AI-fokuserte forskningsuniversitetet i verden. MBZUAI har inngått et samarbeid med Abu Dhabi-baserte Inception Institute of Artificial Intelligence (IIAI), en global styrke innen fortreffelighet og ledelse av AI-forskning, for tilsyn med ph.d. studenter og læreplanutvikling.

2. Campus

MBZUAI er fullt integrert med byen Abu Dhabi, en pulserende hovedstad som kombinerer arv med en moderne livsstil. Campus, som ligger i Masdar City-et av verdens mest bærekraftige bysamfunn-tilbyr toppmoderne fasiliteter, laboratorier og forskningssentre som gir et unikt miljø for forskning.

3. Stipend

MBZUAI tilbyr et fullt stipend som dekker 100% skolepenger og andre fordeler som månedlig godtgjørelse, helseforsikring og overnatting,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Profesjonelle muligheter

MBZUAIs sterke forbindelser med den nasjonale regjeringen, industrien og den akademiske verden gir studentene en plattform for å få kontakt med et nettverk av strategiske partnere for å få enorme erfaringer gjennom mulige praksisplasser innen helse, telekommunikasjon, teknologi, myndigheter, finans og mye mer. Den perfekte inngangsporten for å lykkes med å drive din faglige utvikling.

5. Internasjonalt miljø

MBZUAI er det beste universitetet for ditt forskningsopphold. Søkere fra alle land og nasjonaliteter er velkomne fordi opptak og aksept til programmene vil være basert på høy akademisk status og meritter. Ved å skape et internasjonalt campusmiljø har MBZUAI som mål å fremme en kultur for inkludering og utvikling.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Stipend og finansiering

MBZUAI tilbyr studentene et utvalg av graduate-programmer i en moderne og nyskapende universitetssetting, som ligger i den blomstrende hovedstaden i UAE. Ved å kombinere et moderne utdanningssystem og robust læreplan med den rike kulturen og arven i Abu Dhabi, tilbyr MBZUAI en opplevelse som ingen andre.

Alle studenter tatt opp på heltid får privilegiet til å fullføre studiene med et fullt stipend. Men for å opprettholde stipendene, stipendene og andre fordeler, forventes studentene å opprettholde høy akademisk status, overholde universitetets atferdskodeks og oppfylle visse krav i løpet av studietiden.

Stipendet inkluderer:

 • 100 % gratis skolepenger
 • Studentbolig på campus
 • Helseforsikring og UAE-visumsponsing for ikke-UAE-borgere
 • Månedlig stipend (i henhold til universitetets regler og forskrifter, som nevnt i universitetskatalogen)
 • Internasjonale og UAE-bosatte studenter
  • MSc: AED 8000
  • Ph.D.: AED 10 000 (Gifte Ph.D.-studenter kan be om å bo utenfor campus og motta ytterligere AED 5 000 bostøtte med forbehold om godkjenning og innsending av offisielle dokumenter.)
  • UAE nasjonale studenter
  • MSc: AED 30 000 (single) eller AED 33 000 (gift; vil kreve innsending av offisielle dokumenter)
  • Ph.D.: AED 36 000 (single) eller AED 39 000 (gift; vil kreve innsending av offisielle dokumenter)

Alumnistatistikk

Rangeringer

CS-rangeringer i et blikk

 • 18. plass innen AI i CS-rangeringer globalt
 • 28. innen ML i CS Rankings globalt
 • 16. innen CV i CS Rankings globalt
 • 19. innen NLP i CS Rankings globalt

Studentuttalelser

Steder

 • Abu Dhabi

  Masdar City, , Abu Dhabi

Spørsmål