Keystone logo
Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Michigan Technological University MTU

Introduksjon

Michigan Technological University startet som Michigan Mining School i Houghton i 1885. Etablert av staten Michigan for å trene gruveingeniører for å bedre drive de lokale kobbergruvene, begynte skolen med fire fakultetsmedlemmer og 23 studenter i andre etasje i en bygning på Montezuma Avenue i Houghton. Bygningen, som ble operert som Houghton Fire Hall i flere tiår, er nå en nattklubb og restaurant.

Michigan Mining School og den påfølgende Michigan College of Mines utdannet nasjonalt og internasjonalt anerkjente gruveingeniører. Vår første president, Marshman E. Wadsworth (1887-98), hadde tilsyn med etableringen av et sterkt fakultet, bevegelse til vår nåværende campusplass og et college-oppdrag.

Ved Michigan Technological University bygger og lanserer våre 7000+ sprø smarte studenter nanosatellitter, gjør proteseankler bedre og kobler roboter til barna. Bare i år vil Michigan Tech-studenter bruke 126.000 timer på å jobbe sammen med fakultetsveiledere på betalt forskning. Våre 18 sentre og institutter er bevæpnet med $ 80,4 millioner i forskningsutgifter. Huskies tjener videre den niende høyeste startlønnen i landet til $ 65.000 (median). Det er en fremtid som ingen andre.

English Language Requirements

Sertifiser dine engelskkunnskaper med Duolingo English Test! DET er en praktisk, rask og rimelig online engelsktest akseptert av over 4000 universiteter (som dette) rundt om i verden.

Steder

  • Houghton

    Townsend Drive,1400, 49931, Houghton

    Spørsmål