Keystone logo
Meridian University PhD i psykologi
Meridian University

PhD i psykologi

Petaluma, USA

33 Months

Engelsk

Fulltid, Deltid

Request application deadline

Mar 2024

USD 21 632 / per year *

Blandet, Fjernundervisning

* undervisningsestimat basert på heltidsregistrering på 32 studiepoeng per studieår. Undervisningen faktureres til en kurs på $ 676 per kreditt

Introduksjon

Reimagining Professional Practice

Doktorgraden i psykologi pensum tilbyr kurs i psykologi som tegner på åndelige tradisjoner, somatisk praksis, kreativ kunst, mytologi, urfolks visdom, litterær og poetisk fantasi, dyp økologi, mystisk filosofi, kulturhistorie og samfunnskritikk.

Ph.D. Programmet legger vekt på forskning, kliniske og kulturelle ferdigheter samt å tilegne seg kunnskapsgrunnlaget for psykologi som et yrke. Forskningskursene forbereder studentene på å fullføre en original avhandling.

Doktorgraden i psykologi er designet for å oppfylle utdanningskravene for delstaten California psykologlisens. Doktorgraden i psykologi oppfyller også utdanningskravene for delstaten California MFT-lisens (Board of Behavioural Sciences, Senate Bill 33, Section 4980.36, Business and Professions Code), og staten California Licensed Professional Clinical Counselor (LPCC), (Senate Bill 788 , Avsnitt 4999.33, Business and Professional Code), forutsatt at feltarbeid utføres i samsvar med BBS-krav.

"Vi mottar ikke visdom; vi må oppdage det for oss selv etter en reise som ingen kan ta for oss eller skåne oss."—Marcel Proust

På et øyeblikk

APPLIKASJONER
AKSEPTERT

Kvartalsvis

HØYESTE GRAD
PÅKREVET

ungkarer

LÆRING
FORMAT

Hybrid

KURSKURSKreditt
PÅKREVET

108 studiepoeng

FIELDWORD KREDITTER
PÅKREVET

25

TOTALT Kreditt
PÅKREVET

133 studiepoeng

KOSTNAD PER
KREDITT

$ 676

INTENSIVER
PÅKREVET

6

PROGRAM
LENGDE

33-46 måneder

ACKREDIASJON

WASC

  

159164_psych-ois-lp-2020-img-one.png

Konsentrasjoner tilgjengelig

KLINISK PSYKOLOGI

Konsentrasjonen av klinisk psykologi legger vekt på kurs i tråd med utøvelsen av psykoterapi i sammenhenger som fellesklinikker, privat praksis, hjelpeprogrammer for ansatte og rettsmedisinske sammenhenger.

DYBDE PSYKOLOGI

Depth Psychology-konsentrasjonen legger vekt på kurs tilpasset profesjonell praksis i sammenhenger som psykoterapi, coaching, dybdekonsultasjon i organisasjoner, karriererådgivning, undervisning.

UTVIKLINGSOPPLÆRING

Konsentrasjonen av utviklingscoaching legger vekt på kurs tilpasset praksis i sammenhenger som ledertrening, utviklingsvurdering og ledelse av bevisst utviklingsorganisasjoner.

UTTRYKKELIGE OG BEVEGELSEKUNSTER

Konsentrasjonen av Expressive and Movement Arts legger vekt på kurs i tråd med profesjonell praksis i sammenhenger som konvensjonelle helsetjenester, coaching, ansattes velværeprogrammer.

HELSEOPPLØRING

Konsentrasjonen av helsepsykologi vektlegger kurs tilpasset profesjonell praksis i sammenhenger som konvensjonelle helsetjenester, coaching, ansattes velværeprogrammer.

INTEGRAL PSYKOLOGI

Integral Psychology-konsentrasjonen legger vekt på kurs i tråd med profesjonell praksis i sammenhenger som psykoterapi, coaching, dybdekonsultasjon i organisasjoner, karriererådgivning, undervisning.

ORGANISASJONSUTVIKLING

Konsentrasjonen av organisasjonsutvikling legger vekt på kurs tilpasset praksis med organisatorisk ledelse og utvikling innen ulike institusjonelle domener, som: Business, Non-profit (NGOs); og myndigheter inkludert sektorer som utdanning, jus og kunst.

SOSIALT KUNSTVERK

Social Artistry-konsentrasjonen vektlegger kurs tilpasset profesjonelle forpliktelser som innebærer kunstbasert praksis som fremmer samfunnsutvikling og samfunnsforandring.

SOMATISK PSYKOLOGI

Somatic Psychology-konsentrasjonen legger vekt på kurs i tråd med profesjonell praksis i sammenhenger som somatisk utdanning, psykoterapipraksis, helsecoaching, ansattes velværeprogrammer.

TRANSFORMATIVT LEDERSKAP

Transformative Leadership-konsentrasjonen legger vekt på kurs som er tilpasset praksis i sammenhenger som ledertrening, utviklingsvurdering og ledelse av bevisst utviklingsorganisasjoner.

TRANSFORMATIV LÆRING

Transformative Learning-konsentrasjonen legger vekt på kurs i tråd med profesjonell praksis i sammenhenger som utdanning, organisatorisk ledelse og voksenopplæring.

TRANSPERSONELL PSYKOLOGI

Transpersonal Psychology-konsentrasjonen legger vekt på kurs tilpasset profesjonell praksis i sammenhenger som psykoterapi, coaching, konsultasjon til organisasjoner, karriererådgivning, undervisning.

YOGA OG PSYKOLOGI

Konsentrasjonen av yoga og psykologi vektlegger kurs tilpasset profesjonell praksis i sammenhenger som yogeterapi, yogaundervisning, psykoterapipraksis, somatisk utdanning, forskning.

"Meridian gir en ekstraordinær læreplan som har vært til fordel for meg både personlig og profesjonelt. Jeg er spent på at alle som velger Meridian for deres utdannelse, fordi jeg vet at de vil motta en grundig, men meningsfull utdannelse og omfattende forståelse av psykologi og dens virkelige formål med å ta vare på sjel."—IRENE IVES, ALUMNUS

159167_psych-ois-lp-2020-img-two.png

Faglig struktur

Meridians akademiske struktur gir studentene fleksibilitet til å navigere på universitetets pensumarkitektur på måter som samsvarer med deres lidenskaper, faglige mål og andre livsforpliktelser.

Strukturen er designet for å betjene et mangfoldig studentorgan som bor rundt om i verden, har varierte kulturelle og kliniske visjoner for karrieren og befinner seg på forskjellige stadier i sin profesjonelle reise.

Studenter melder seg på et studium, kan velge en konsentrasjon og registrere seg for ett eller flere kurs hvert kvartal. I tillegg til kjernekurs for det spesifikke studietilbudet og forankringskurs som representerer den Transformative Learning-intensjonen til Meridians læreplan, velger studentene valgfrie emner som samsvarer med deres Meridiankonsentrasjon, bakgrunn og karrierevei.

Læreformater

Hybridformat

Meridian's hybrid læringsformat kombinerer online kurs med ukentlige boligintensiver på stedet. Hybridlæringsformatet er designet for å gjøre det mulig for studentene å fortsette sin utdannelse i et fleksibelt tempo, og kombinere asynkrone kurs via universitetets tilpassede sosiale læringsplattform, Pivot, live-kurs videosamtaler med fakultetet, synkront studentfellesskapsengasjement og en ukes boligintensiver . Ved å kombinere innovative online utdanningsmetoder med rike videosamtaler og dype boligforbindelser, gjør hybridformatet studentene i stand til å bidra lokalt og oppfatte globalt.

Hvert kvartal tar studentene ett eller flere syv ukers nettkurs. Denne timeplanen gir studentene tid mellom kvartaler til å hvile, engasjere og forberede seg. I tillegg deltar studentene på minst to ukers boligintensiver på stedet per studieår. Intensiver løper mandag til fredag hele året, med boligintensiver som finner sted i Meridian's Bay Area Center og andre globalt distribuerte steder.

Online-format

I Meridian's online læringsformat kan studentene fullføre 100% av kursene sine på nettet. Virtuelle intensiver er også tilgjengelige for studenter som velger å ikke reise til boligintensiver. Studentene kan velge intensive datoer, steder og formater basert på deres personlige forhold og profesjonelle ambisjoner.

Om skolen

Spørsmål