Keystone logo
Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Management Center Innsbruck

Introduksjon

Entreprenørskolen ®

Management Center Innsbruck kobler det beste innen vitenskap, økonomi og rådgivning sammen med det unike konseptet om en internasjonal entreprenørskole ® . Grunnlagt i 1995/96 som en bærebjelke i det unike Innsbruck Open University -konseptet, Management Center Innsbruck har fått en topplassering i det internasjonale landskapet for høyere utdanning.

I dag verdsetter mer enn 3400 studenter, 1000 lærere, 276 partneruniversiteter fra hele verden og utallige nyutdannede og arbeidsgivere det Entrepreneurial School ® har å tilby. I rammen av "Comprehensive University Innsbruck" -konseptet, streber MCI etter å veilede motiverte mennesker, som ønsker å bygge sin fremtid gjennom målrettet etterutdanning, i deres personlige og profesjonelle utvikling. MCI tilbyr utdanningsprogrammer av høyeste standard til seniorer og juniorledere fra alle ledelsesnivåer og grener.

MCIs programmer fokuserer på alle nivåer av personligheten og inkluderer områder med topp moderne kunnskap fra vitenskap og praksis som er relevant for næringslivet og samfunnet. Som et internasjonalt orientert informasjons- og kommunikasjonssenter er MCI åpent for nye perspektiver, metoder og prosjekter. Konstruktiv dialog og kooperativ utvikling av tverrfaglige kompetanser er to av søylene i undervisning og læring ved MCI. MCI støtter organisasjoners konkurransekraft og påvirker profesjonalisering av forretninger, administrasjon, politikk og kultur. Anvendt forskning og utvikling er spesielt verdsatt ved MCI for styrking av innovasjon i lokale selskaper og sikring av kvalitetsorientert undervisning.

Innebygd i et bredt nettverk av lånere, sponsorer og partnere, er MCI en viktig motor i posisjoneringen av Innsbruck, Tyrol og Østerrike som et senter for akademiske og internasjonale møter. Vårt nabosamarbeid med Universitetet i Innsbruck, nærheten til den livlige gamlebyen i Innsbruck og den kraftige arkitekturen på stedet er et uttrykk for filosofien og oppdraget til dette internasjonalt eksemplariske senteret for høyere utdanning.


Vårt oppdrag

MCI Management Center Innsbruck følger konseptet om en entreprenørskole ® . MCI gir motiverte mennesker muligheten til å oppnå fremragende prestasjoner, gir dyp akademisk kompetanse og skaper nyskapende kunnskapsoverføring i et sterkt internasjonalt nettverk.


Våre suksessfaktorer

Kvalitetsundervisning: Undervisning av høy kvalitet sikrer vår posisjon blant de ledende akademiske institusjonene i den tysktalende verden.

Intellektuelt bidrag: Vårt intellektuelle bidrag er anvendt, forretningsrelevant og løsningsorientert.

Internasjonal orientering: Vår sterke internasjonale orientering genererer kunnskap, prestisje og merverdi for våre kunder.

Kunde- og serviceorientering: Vår kunde- og serviceorientering er eksemplarisk.

Mennesker og kultur: Vår bedriftskultur trives med gjensidig tillit, engasjement fra våre ansatte, entreprenørånd og ansvar overfor samfunnet.

Merke: MCIs merkevare er internasjonalt kjent og står for ytelse, profesjonalitet, kunnskap og kompetanse.

Nettverk: Vårt internasjonale nettverk skaper et konkurransefortrinn og merverdi for våre interessenter.

Innovasjon: Pågående innovasjon danner grunnlaget for vår markedsposisjon og sikrer vår konkurransekraft.

Infrastruktur: Vår utmerkede infrastruktur skaper et attraktivt og stimulerende miljø.


Campus og steder

Management Center Innsbruck (MCI) har etablert et rykte som et internasjonalt orientert universitet for anvendt vitenskap gjennom kundeorientering og konsekvent kvalitetsstyring. De tyrolske fjellene innen rekkevidde, regionens uslåelige sports- og fritidsfasiliteter, nærheten til Tyskland, Sveits og Italia og Innsbrucks mangeårige akademiske tradisjon garanterer alle en unik atmosfære for studentene.

På sine sentrale steder tilbyr MCI en enestående infrastruktur med attraktive og velutstyrte forelesningssaler, datalaboratorier og gruppearbeiderom, med toppmoderne arbeidsstasjoner og forskningsfasiliteter, studentherberger i nærheten, et bredt utvalg av gode spisesteder, praktisk parkering og utmerket offentlig transport.

Steder

  • Innsbruck

    Universitätsstraße,15, 6020, Innsbruck

Programmer

Spørsmål